2789
عنوان

میتونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 46 پست
اتفاقا دوجا رفتم میشاور جفتشون گفت اقسردگی داره باید خودش بیاد من چون تو زندگی باهاشم و دارم زندگی م ...

بنظرم افسردگی داره. چون رفت و آمد ب کنار حتی ب شاد بودن خانومش هم خرده میگیره ؛چیزیکه هر مردی آرزوشو داره ک زنش شاد باشه. صددرصد افسرده است

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤

من نمیدونم چرا هر کس هر مشکلی داره.همه میگن تو سعی کن.ایراد از تواین.فلانه.بابا زن بدبخت چقدر صبر و تحمل کنه اخه.مگه پدر و مادر چند بار تو زندگی ادم تکرار  میشن.من الویت اصلیم پدر مادرمه.همسرم هم همین طور و اصلا ناراحت نیستم.همیشه برا هم یاداوری میکنیم که مگه چند سال دیگه داریمشون.

شما حتما برو مشاوره.برا شوهرتم با زبون خوش توضیح بده.بگو هر چی تو بگی .به غیر از پدر مادر.مگه بده که ادم وابسته خانواده باشه.بهونه های الکی میگیره.شایدم حسوده

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اتفاقا دوجا رفتم میشاور جفتشون گفت اقسردگی داره باید خودش بیاد من چون تو زندگی باهاشم و دارم زندگی م ...

چن ساله عروسی کردی؟ شوهرت کارت ثابت داره؟ آخه مردا بیکار میشن شروع میکنن به گیر دادن به زناشون چرا در گنجه بازه چرا دم خر درازه

بنظرم افسردگی داره. چون رفت و آمد ب کنار حتی ب شاد بودن خانومش هم خرده میگیره ؛چیزیکه هر مردی آرزوشو ...

بچه ها چیکنم مشاوره که تمیاد منم واقعا حاله خودم خوب نیست خودمو خیلی خوب نگه داشتم مشکلات ویگه هم دارم اما سعی میکنم  تو زندگی نیارم قبلا هم دو سال افسردگی داشته ...

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
چن ساله عروسی کردی؟ شوهرت کارت ثابت داره؟ آخه مردا بیکار میشن شروع میکنن به گیر دادن به زناشون چرا د ...

2سال عقد 2 سال عروسی  کار داره الان اتفاقا بیکار باشه مهربون تره

خوش به حالت ان شاالله همیشه شاد باشین  ولی تو بحث چند شب پیشمون شوهرم یه جیزی گفت من نا امید ش ...

خیلی،زشته این حرفش.پس پشیمونه همین

حس میکنم خیلی سرد شده ازم سر این ناامیدم ازش

چرا این حس رو داری؟

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
بچه ها چیکنم مشاوره که تمیاد منم واقعا حاله خودم خوب نیست خودمو خیلی خوب نگه داشتم مشکلات ویگه هم دا ...

بنظرم ب خانوادش بگو. یا بگو تو افسرده ای انقد بگو ک باورکنه

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤
من نمیدونم چرا هر کس هر مشکلی داره.همه میگن تو سعی کن.ایراد از تواین.فلانه.بابا زن بدبخت چقدر صبر و ...

به خدا گفتم حتی گفتم پدر مادر خودتو ول نکن به خدا بعدا حسرت میخوری اما انگار نه انگار من نمیخوام خانوادم بفهمن که همسرم انقدر گیر میده  گرچه اوتا شک کردن واقعا نامردیه  من که نمیتونم تو خونه زندانی شم خوب وقتی خونه نیستی که دیگه مشکلی نیس ..میگه خونه هم نیستم تو خودت زندگی داری بشین یه کاری بکن یه چیزی یاد بگیر اونجا میری وقتت تلف میشه

خوش به حالت ان شاالله همیشه شاد باشین  ولی تو بحث چند شب پیشمون شوهرم یه جیزی گفت من نا امید ش ...

اینو که همشون می گن. من این طور مواقع می گم جلو ضررو از هرجا بگیری منفعته. بفرما همین فردا صبح بریم محضر. مردا همیشه می گن از ازدواج پشیمونن. حالا انگار مجرد بودن انیشتن بودن. داشتن پله های ترقی رو همین طوری طی می کردن. نگران نباش. فکر می کنن خیلی نابغه هستن. مال منم همین طوری بود‌. می گفت برای چیزای بیخود خوشحالی. تو ذوقم می زد. زیاد محلش ندادم. کار خودمو کردم. الان طوری شده می گه پاشو بریم خونه مامانت می گم حوصله ندارم. البته مشاورم خیلی تاثیر داشت. ولی اینو بدون مردا همیشه و در هر حالتی از ادم طلبکارن. چون مادراشون بیش از حد بهشون سرویس مفت و مجانی دادن.

من یه بار اونموقع گفتم طلاق انگاری به شوهرم فحش ناموسی دادم گفت اسم اون کلمه نحسو تو زندگیمون نیار قبحش میریزه.من همش احساس میکردم از همه چی عقب موندم یه بار داشتیم میرفتیم مسافرت ۱۲ ساعت تموم تو ماشین گریه کردم بعد گفتم حالا که ازدواج کردم نهایت سعیمو واسه زندگیم میکنم مشاورم به هیچ عنوان نمیومد فقط صبر کردم و محبت بهش کردم تا درست شد

شوهر منم با فامیل رفت و امد نمیکنه اصلا.قطع کردیم.بیرون و تفریح و خریدم نمیاد .عادت کردم دیگه چون بساز هستم.ولی در مورد پدر مادر اصلا.تازه میگه برو کارهاشونم بکن.و سر بزن

چرا این حس رو داری؟

چون خیلی از چهرم ایراد میگیره تعریف نباشه ولی کسیو ندیدم که تا الان منو دیده باشه نگه تو خوشگلی همه ازم تعریف میکنن خانوادش فامیلاش میگن تو خیلی خوش اخلاقی  ولی همسرم اینارو نمیبینه من حتی بعد ازدواجمم خیلی ها میفهمیدن میگفتن کاش زودتر میرفتیم خاستگاریش ولی به چشم شوهرم نمیام یا نمیخواد بهم بگه که پرو نشم اصلا انگار از تصمیم که واسه ازدواجمون گرفته پشیمونه

اینو که همشون می گن. من این طور مواقع می گم جلو ضررو از هرجا بگیری منفعته. بفرما همین فردا صبح بریم ...

اتفاقا اصلاااا مادرش از نظر اجساسی ساپورتشون نکرده خانواده ی بی احساسی هستن  ولی خوبن  من راضی ام