2789
عنوان

میتونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 46 پست

بهتره باهم به مشاوره مراجعه کنین ... 

چون همدیگرودوستدارین ولی به خاطریه مسائلی باهم اختلاف...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بهتره باهم به مشاوره مراجعه کنین ...  چون همدیگرودوستدارین ولی به خاطریه مسائلی باهم اختلاف...

حس میکنم خیلی سرد شده ازم سر این ناامیدم ازش

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

شما میگین همسرتونو دوست دارید به همین خاطر من فکر میکنم بعد از جدایی هم حس خوبی نداشته باشین،علاقه و دلبستگی به این راحتیا از بین نمیره

تفریحاتتونو تو خونه داشته باشین،با هم فیلم ببینید،ی سری سریالای خارجی یا چیزایی ک جفتتون دوست دارین،سعی کنید خودتون انقدر شاد باشین که اونم بیارین تو راه

این شاد بودن تجربه خودم هست واقعا تاثیر داره،تا اینکه همیشه ساکت باشی وهیچ شیطنتی نداشته باشین

مشاور گفته بدون همسرت نیا ولی تصمیم دارم بازم برم ولی همسرم به هیییچ عنوان نمیاد 

مشکل شما خیلی خیلی شایعه. تقریبا همه مون داشتیم‌. برای من خیلی سخت بود ولی به مرور زمان حل شد. خیلی صبوری می خواد. البته مشاوره هم به زور بردمش. مشاور براش توضیح داد که من خیلی عادی هستم. اونه که سخت می گیره.

ولی کسی رو می شناسم که مشکلش حل نشد. بدترم شد. فعلا به شوهرت ثابت کن اولویت زندگی تو اونه. ولی نذار بهت زور بگه. چون براش می شه عادت. 

شما میگین همسرتونو دوست دارید به همین خاطر من فکر میکنم بعد از جدایی هم حس خوبی نداشته باشین،علاقه و ...

باور کنین همشو انجام دارم میگم میخندم همیشه فیلم میبینیم کتاب میخونم تشویقش میکنم واسه کتاب دنبال ادامه تحصیلم اما وقتی تو خونه شادم میزنه تو ذوقم میگه بچه ای 

باور کنین همشو انجام دارم میگم میخندم همیشه فیلم میبینیم کتاب میخونم تشویقش میکنم واسه کتاب دنبال اد ...

افسردگی نداره؟؟؟

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤
اولش بهت نگفت زیاد اهل رفت و آمد نیست و از رفت و آمدهم بدش میاد؟

نه گفت از فامیله خودش خوشش نمیاد اما من میگم اصلا فامیل ما به درک اصلا اونم نرم اما پدر مادر که دیگه نمبشه انقدر کم مثل خودش

حتما میتونی .شوهر منم وقتی ازدواج کردیم زیاد اهل رفت و آمد نبود خونه بابای من و خودشم فقط هفته ای یه روز میرفتیم خرید نمیتونستیم بریم چون میگفت همه نگات میکنن .مخصوصا سال اول که غیر قابل تحمل بود با همه عشقی که بهش داشتم میخواستم جدا بشم ازش .زود جوش میاورد ولی خداروشکر هیچوقت دست بزن نداشت من صبر کردم کم کم اخلاق همو شناختیم فهمیدم از چیا بدش میاد اونم خط قرمزای منو فهمید حالا بعد ۶ هفت سال ۱۸۰ درجه فرق کرده واقعا الان آزادی که من دارم هیچکس نداره

افسردگی نداره؟؟؟

اتفاقا دوجا رفتم میشاور جفتشون گفت اقسردگی داره باید خودش بیاد من چون تو زندگی باهاشم و دارم زندگی میکنم متوجه نیستم حس میکنم همه ی مردا همینن حال ندارن و اهل رفت و آمد و خوش گذزونی میستن

شاید مشکل کوچیکی باشه اما آدم تو طولانی مدت دیوونه میشه سر یه دیدار و سر زدن به پدر و مادرش انقدر بح ...

درکت می کنم . مگه میخوای بری پارتی مختلط که اجازه بگیری . الان اونجا رو بهونه کرده فردا تصمیم های دیگه میگیره تا پای بچه وسط نیومده تصمیمت رو بگیر .عمه من با وجود دو تا بچه و شوهرش پنجاه  سالشه اخلاقش درست نشده 

نه گفت از فامیله خودش خوشش نمیاد اما من میگم اصلا فامیل ما به درک اصلا اونم نرم اما پدر مادر که دیگه ...

آخه من یه خواستگار داشتم بنده خدا چندبار این حرف رو زد و خواهرشوهرخودمم وقتی ازدواج کرد شوهرش هم ب خودخواهرشوهرم هم ب مادرشوهرم گفت ک از رفت و آمد خوشم نمیاد

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤
حتما میتونی .شوهر منم وقتی ازدواج کردیم زیاد اهل رفت و آمد نبود خونه بابای من و خودشم فقط هفته ای یه ...

خوش به حالت ان شاالله همیشه شاد باشین 

ولی تو بحث چند شب پیشمون شوهرم یه جیزی گفت من نا امید شدم که گفت داره جوونیم میره  م نازدواج کردم نتونستم ادامه تحصیل بدم و فشار مالی کشیدم حس میکنم پشیمونه از ازدواجش میگه اگه طلاقم بگیریم من غلط بکنم دوباره ازدواج کنم