2777
2789
عنوان

کسایی که تا حالا تعلیق شدین بیاین

114 بازدید | 19 پست

چجوریه؟یعنی چی میگن تعلیق زرد سیاه؟اگه تعلیق شی کلا دیگه هیچوقت نمیتونی اکانت بسازی؟

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

دو تا فوش بده تعلیق شی تجربه کنی😉😹

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تعلق دو هفته و یک ماهه شدم

نمیتونستم پیام بذارمو لایک کنم ولی تو نظر سنجیا میتونستم شرکت کنم

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

من تعلیق ۳روزه و۵ روزه شدم تاحالا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

تعلیق زرد سه روزه تعلیق سیاه دیگه نمیتونی بیای تو اکانتت فعال بشی برای همیشه اکانتت غیر فعال میشه .

تعلیق پنج روزه چیه؟

چن نوع تعلیق داریم

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

من تعلیق ۳روزه و۵ روزه شدم تاحالا

۵ روزه چه رنگی بوده

من تعلق دو هفته و یک ماهه شدمنمیتونستم پیام بذارمو لایک کنم ولی تو نظر سنجیا میتونستم شرکت کنم

چه رنگی بودن

تعلیق زرد سه روزه تعلیق سیاه دیگه نمیتونی بیای تو اکانتت فعال بشی برای همیشه اکانتت غیر فعال میشه .

همیشههههه؟

چه رنگی بودن

زرد و نارنجی

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

زرد و نارنجی

گفتن دو هفته ای و یک ماهه هم بوده

نمیدونم .خود نی نی یار نیمده خصوصیت بنویسه به چه علت ..

کی میده پس