2777
2789
عنوان

ماشین همسر دختر خالم ب اسم مادرشه

129 بازدید | 10 پست

ماشینه ی کم تو کار خلاف ایناست ب اسم‌مادر پسرست دختر خالم کفته بود بیار بزن ب اسمم اونم گفته چون تو کار خلافه گیرافتاد ماشین نمیخوام تو بری دنبالش همون ب اسم مادرم بمونه عوضش کردم میکنم ب اسمت بنظرتون حق باکدومشونه؟؟

هرچه دادم به اوحلالش باد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوتی اونا که بار میبرن؟؟اگه اره که فک‌کنم اره همونه چون امثرا خونه نیست همسرش میگه بار برده

آره شوتی به این میگن که بار قاچاق میبرن به نام دختر خالت نباشه بهتره به نظرم شوهرش درست میگه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

چرا؟

همچین آدم بی غیرتی که با ماشین مادرش خلاف می‌کنه براش مهم نیست مادرش بیوفته تو دردسر شوهر در نمیاد ازش ،شک نکنه این که انقد بد ذاته اون ماشین هم بخاطر اینکه به زنه نرسه زده به نام مادرش همچین بهونه ای رو آورده از مادرش خیالش راحته

همچین آدم بی غیرتی که با ماشین مادرش خلاف می‌کنه براش مهم نیست مادرش بیوفته تو دردسر شوهر در نمیاد ا ...

نمیدونم بهش گفتم واقعا نمیدونم ک راست گفته یا دروغ مرده ولی خونش ب اسم دختر خالمه خودش نمیتونه چیزی ب اسم خودش کنه

هرچه دادم به اوحلالش باد