2777
2789
عنوان

دروغگویی شوهر

191 بازدید | 7 پست

اومدم خونه مامانم میخاست ماشین بگیره زنگ زدم میگم ماشین خریدی میگه آره میگه چند میگه ۲۳۰ میلیون گفتم مدل چند میگه ۹۲ گفتم بهش مبارکه ذوق کردم به مامانم اینا گفتم شوهرم ماشین خریده اونام گفتن مبارکه گفت میام امروز با ماشین خودمون دنبالت گفتم باشه الان زنگ زدم میگم میای میگه ماشینو نخریدم رنگ داره چی داره میگم تو مگه نگفتی خریدم میگه نخریدم 

چرا دروغ میگه راستشو بگه نخریدم از اول من مسخره اونم مگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو باهاش حرف بزن بگو چرا دروغ گفتی آروم و منطقی بگو من دوست دارم تو رابطه هردو صداقت داشته باشیم سر همه چی .اگه یه بار به من دروغ بگی من دیگه نمیتونم حرفتو باور کنم پس همیشه راستشو بگو (با عزیزم و اینا بگو)

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

دروغ نمی گه. بنگاهیا دروغ میگن اون فکر میکرده معامله تموم شده شاید برده کارشناسی اونجا فهمیده. نخریده. آدم تو این موقع ها ذوق داره زود بخره تموم بشه اما باید دقت کرد عجله نکرد

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

با نظر مایسا موافقم.

شاید نظرش عوض شده عزیزم‌ بهش بگو خبر این چیزارو هرچی میشه بهت بده که حتی اگه بنده خدا دروغم نگفته همچین حسی بهت دست نده 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.