2777
2789
عنوان

ساده بودن

123 بازدید | 15 پست

تعریف شما از ادمِ ساده چیه ؟

بگن فلانی ساده هست خوبه یا بد ؟

کلا خودم در ۱ سال شاید ۵ بار هم دروغ نگم، از دروغ هم بشدت متنفرم، دنبال حرف و خبر بردن و آوردن نیستم، معمولا رو راست هستم و به کسی آزار و اذیت نمیرسونم، چرب زبون اینا هم نیستم

چهرمم ادمِ اروم و اینا میخوره ...

یوقتایی می‌شنوم ک پشتم گفتن ک فلانی سادست

خب من ۷خط و زبون باز باشم خوبه؟

چرا آدمو از خوب بودن پشیمون میکنن اخه😪

نظرتون چیه ؟

منم بیشتر این خصوصیاتی ک گفتینو دارم و و گاهی شنیدن اینکه میگن و صاف و ساده ای ناراحتم میکنه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نظرم اینه کلا ساده به آدمهایی میگن که ، همه چیز رو میگن ، مثلا خیلی راحت ازشون سوال میشه همه چیز تعریف میکنن میگن ، در حالت عادی مثلا من نوعی دروغ نمیگم اما همه چیز هم نمیگم تا جایی که مربوط به سوال جواب میدم اطلاعات اضافه نمیدم ، 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

سادگی با پخمگی فرق داره

اینکه دروغ نگی عالیه

ولی اینکه دروغ دیگرانو باور کنی خیلی بده و میشه پخمگی

باید ببینی منظورشون از ساده بودن چیه

شما الان انسانی و کار انسانی میکنی

ولی نباید جوری باشی بقیه گولت بزنن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
من نظرم اینه کلا ساده به آدمهایی میگن که ، همه چیز رو میگن ، مثلا خیلی راحت ازشون سوال میشه همه چیز ...

منم در حد سوال جواب میدم چیز اضافه نمیگم ولی باز ساده خطاب شدم بارها 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خوش به حال مردی که قراره باهاش ازدواج کنی

ان شاالله یکی مثل خودش گیرش بیاد

گاهی برعکس یه هفت خط میاد تو زندگی آدمای پاک

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲