2777
2789

از ساعت ۴ از شدت سرفه و نفس تنگی بیدارم ولی الان درد قفسه ی سینم خیلی داره اذیتم میکنه 

میدونم شاید ساد لوحانه به نظر بیاد تصمیم داشتم بدون قرص خوب بشم دیروزم بهتر بود ولی خیلی کار کردم فک کنم خستگی بدترم کرد ۳ شبه نتونستم خوب بخوابم چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا معلومه كه بايد برى دكتر خود درمانى دارى ميكنى اونم بدون هيچى خدا خيرت بده بدو برو دكتر😔

ریه هات عفونت کرده برو دکتر دارو میده خوب میشی 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

دقیقا منم مثل شرایط شما

اینقدر سرفه کردم که خودم خسته شدم .

به دونه رو کمی بکوبید و بریزید تو آب جوش بذارید کمی بمونه تا خوب لعاب بندازه برای سرفه عالیه

پودر آویشنم همینطور . بریزید توی آب جوش کمی که خنک شد هم بزنید بخورید واسه سرفه .

اینا دستورات مادرم بود که دیر متوجه شدم ولی حالا که استفاده کردم خیلی بهتر شدم .

انشالله شمام نتیجه بگیرید .

راستی شیرم گرم کنید توش یه قاشق عسل و کمی نشاسته حل کنید خیلی سینه رو نرم میکنه .

مثل فرنی میشه منتها رقیق تر .

آبجوش و عسل و آب لیموترش هم که علاج گلو درد .

البته زنجبیلم داشتید داخلش بیزید که بهترم هست .

یا علی

شبها بد میشه سرفه هام الان درد استخون  بین سینه هام داره اذیت میکنه شدید ترسیدم

چون راهنمایی خواستی میگم بخدا عفونت کرده ریه هات سرفه شدید ودرد قفسه سینه نشونه عفونت ریه هست البته اگه تب ولرز داشته باشی به هرحال برودکترآدم با جون خودش که بازی نمیکنه 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
چون راهنمایی خواستی میگم بخدا عفونت کرده ریه هات سرفه شدید ودرد قفسه سینه نشونه عفونت ریه هست البته ...

نه قربونت بشم لطف کردی ازت ممنونم نه تب و لرز ندارم عزیزم چشم میرم دکتر