2789

من شوهرمـ شیشه میکشید ولی من جدا شدم ظاهرا ترکـ

کرده 

عزیزم اگه میتونی جدا شو 

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.

تا یه تقی به توق میخوره توی این سایت .برو طلاق بگیر .برو طلاق بگیر .چقدر راحت این کلمه رو به زبون میارید .برای هر چیزی یه راه کاری هست .خب اینم که از اول معتاد نبوده .باید بهش کمک کرد .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزيزم من ي بار محل زندگيمو عوض كردم يكبار خونه رو نوسازي كرديم تمام اباساشو وسايلامونو ماشين رو عوض ...

منم همسرم شیشه میمشید فکر کنم ۶-۷ماه بود،که رفته بود،سمتش و اومدم واسه حدایی

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
تا یه تقی به توق میخوره توی این سایت .برو طلاق بگیر .برو طلاق بگیر .چقدر راحت این کلمه رو به زبون می ...

شما مدد کار هستین یا مشاوره؟؟

عزیزم کمک به نعتاد،واسه زمانی هست که خود،معتاد،بخواد،ترک کنه نه  وقتی که خودش راضیه به این خفت

شما مدد کار هستین یا مشاوره؟؟ عزیزم کمک به نعتاد،واسه زمانی هست که خود،معتاد،بخواد،ترک کنه نه   ...

شما چی روانشناسید .طلاق طلاق طلاق.خیلی سخته یه معتاد اراده کنه برای ترک 

شما چی روانشناسید .طلاق طلاق طلاق.خیلی سخته یه معتاد اراده کنه برای ترک 

روانشناس نیستم 

ولی با صدتا روانشناس صحبت کردم وقتی معتاد نهواد،خودش ترکـکنه بی،فایده هست ظاهرا شما اول راه هستین 

نه بیکارم خرجمم مادرم میده هرکار میکنم مادرم نمیزاره جدا شم 3ساله که اعتیاد داره روزبروز بدتر میش ...

دیگه این شوهر بودو نبودش چه فرقی داره؟بعضیا از ترس بی سرپناهی و بی پولی تحمل میکنن تو که شوهرت بیکاره دیگه خرجی بهت نمیده .بنظرم جدا شو.بگرد دنبال کار 

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖
روانشناس نیستم  ولی با صدتا روانشناس صحبت کردم وقتی معتاد نهواد،خودش ترکـکنه بی،فایده هست ظاهر ...

نه خدا رو شکر نه شوهرم نه بابام و نه داداشم .اصلا کلا توی فامیل شکر خدا نداریم .آره هر کسی فرق میکنه .شما درست میگید وقتی زیاد رفتید روانشناس و خیلی کاراها براش کردید دیگه لحظه آخر که دیگه راهی نیست باید به فکر جدایی افتاد نه فوری بگیم طلاق

چون خودم بچه طلاقم همسرمم همینطور الان مادرم میگه بچه هاتو بدبخت نکن

الان خیلی بااین پدر خوشبختن؟تعریف ماها از بدبختی چیه؟پس فردا پسرت معتاد بشه مثل پدرش خوبه؟بچه هات بخاطر اعتیاد پدرشون نتونن ازدواج درستی کنن خوبه؟دخترتو کتک بزنه (در بهترین شرایط )خوشبختن؟

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖

با معتاد،زندگی نکردی،خانم مددکار 

من ۷ماه باهاش زندگی کردم 

۶ماه هم فرصت دادم ترک کنه وقتی خودش انکار میکرد،یعنی نمیخواست ترک کنه چرا عمرمو بزارم بپای این مرد

من داداشم خیلی مابین این افراد هست به خاطر شغلش  میخواستم اولش بهت بگم گفتم شاید ناراحت شی میگ ...

پس داداشت کارش رو بلد نیست . یعنی چی افتاده تو مغزتون شیشه ترک نداره و همه جا هم تکرار می کنید . کسی رو می شناسم 5 ساله ترک کرده طرفشم نرفته . بیا و ببین چه مردی شده برای خانوادش که نمیذاره آب تو دلشون تکون بخوره . تا چیزی میشه طلاق و طلاق می کنید ..

نه خدا رو شکر نه شوهرم نه بابام و نه داداشم .اصلا کلا توی فامیل شکر خدا نداریم .آره هر کسی فرق میکنه ...

بله متاسفانه شیشه لعنتی درمان قطعی نداره 

خدا لعنت کنه کسایی رو که شیشه رو وارد،کردن