2777
2789
😂😂مامانم دلش نمیاد من دو دقیقه ناراحت باشم یا غذا نخورده باشم به زور میکنه تو حلقم پول نداشته باشم ...

اتفاقا بابات ب نفعت حرف میزنه این جور مامانا خدا حفظشون کنه از سر دلسوزی باعث میشن بچه پیشرفت نکنه و خراب بشه

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥲🥲مرسی عزیزم چشم خدا غمو از دل توام دور کنه🥲❤️

مرسی فداتشم❤️

امید وارم هرچی بهتره رو خدا برات بچینه

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

امتحان مغناطیس دارم 

تصمیم گرفتم خیلی شفاف تو برگه بنویسم استاد کامل تموم نکردم که جواب بدم چون فقط یه سواله ده نمره س تااینکه تقلب کنم یا هرچی به ذهنم میاد بنویسم و اخرش اشتبباه باشه و ابروم بره پیشش🥲

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
خب گلم واقعیت و با خانوادت درمیون بذار بگو علاقه ندارم بهش نمیتونم دوستش داشته باشم آدم خیلی خوبیه ا ...

آخه عذاب وجدان دارم🥲

اون خیلی منو دوس داره خیلی واسه بدست اوردن من تلاش کرد از پنج شیس سال پیش

مادرمم آدم منطقی ای نیست، میترسم چیزی بهش بگم 

میگه مگه مردم مسخره ماان بعد از ۹ ماه نامزدی یادت افتاده نمیخوایش

امتحان مغناطیس دارم تصمیم گرفتم خیلی شفاف تو برگه بنویسم استاد کامل تموم نکردم که جواب بدم چون فقط ی ...

تلاشتو بکن برای تقلب اگ دیدی نمیشه بعدش بنویس نتونستم تموم کنم😂

تلاشتو بکن برای تقلب اگ دیدی نمیشه بعدش بنویس نتونستم تموم کنم😂

اینقد این استاد عزیزه و باارزش که اصلا دلم نمیاد تقلب کنم بعدم واقعا بلد نیستم تقلب کنم😂

بین استادا شناخته شدم از اینکه وقتی نخونده باشم اماده نباشم ترجیحم اینه امتحان ندم یا چیزی ننویسم چون هیچ تقلب ازم ندیدن

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
اینقد این استاد عزیزه و باارزش که اصلا دلم نمیاد تقلب کنم بعدم واقعا بلد نیستم تقلب کنم😂بین استادا ...

عع خب پس همون با ادب و بدون تقلب پیش برو 

موفق باشی