2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم خیلی خوبیه ، اما تو این ۹ ماهی که نامزد بودیم ذره ای بهش حس پیدا نکردم که هیچ، همش ازش فراریم دل ...

عین منی قبل ازدواج 

نمیدونم شخصیت تو چطوریه ولی من ک درسته خوبه کلی هوامو داره درطول روز کمتر فکر و خیال میکنم ولی شب ک میشه دیگه همه چیز از دستم خارج میشه بحظه ب لحظه حسرت زندگی کسی رو میخورم ک قبلا دوسش داشتم وقتی میبینمش تا ساعتها گریه میکنم!!!!

قبلا این طوری نبودم برام فقط مهم بود ک ازدواج کنم طرف فکر نکنه کسی نیست منو بگیره ولی الان واااقعا پشیمونم🫠

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
متوجه جمله آخرتون نشدممردی که لولش بالاتر باشه چی میشه؟

یعنی مردی ‌که زیرک باشه به نظرم زیاد جالب نی چون اونجوری که شما میخایدو میدونم دقیقا چطوریه بخاطر همون میگم اون مردی ‌که شما تصورشو دارین خوبش کمه

الله امشبو العفو

الهی عزیزم🥲می‌دونی چیه؟ دلیل محکمی ندارم برای جدایی چون آدم خوبیه یه سری ایرادای جزئی داره اما دلیل ...

🥺عیین من شوهرم بی نقص نیست ولی خب دلیل محکمی نمیده دستم برا جدایی واسه همین بهت میگم خووب فکراتو بکن زودم نرو زیر یک سقف تا از حست مطمئن نشدی چون اگ رفتی همه چیز خییلی سخت تر میشه

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
الهی عزیزم🥲می‌دونی چیه؟ دلیل محکمی ندارم برای جدایی چون آدم خوبیه یه سری ایرادای جزئی داره اما دلیل ...

خب گلم واقعیت و با خانوادت درمیون بذار بگو علاقه ندارم بهش نمیتونم دوستش داشته باشم آدم خیلی خوبیه اما به دلم ننشسته اوایل فکر میکردم این حس درست میشه اما نشد و نمیشه

عین منی قبل ازدواج نمیدونم شخصیت تو چطوریه ولی من ک درسته خوبه کلی هوامو داره درطول روز کمتر فکر و خ ...

وای میفهممت🥲

منم دقیقا مثل تو، اون کسی که دوسش داشتمو تا میبینم گریم میگیره

هرچند اون آدم من نبود اصلا و می‌دونم قطعاااا باهاش بدبخت میشدم

اما خب نامزدمم دوس‌ ندارم اصلا

از طرفی انقد باهام خوبه و آدم خوبیه نمیدونم به چه بهونه ای جدا شم ازش دلم میسوزه براش

وای میفهممت🥲منم دقیقا مثل تو، اون کسی که دوسش داشتمو تا میبینم گریم میگیرههرچند اون آدم من نبود اصل ...

میفهممت کاملا تجربش کردم....

آخی😂

😂😂مامانم دلش نمیاد من دو دقیقه ناراحت باشم یا غذا نخورده باشم به زور میکنه تو حلقم پول نداشته باشم تا بگم مامان پول بده میده ولی بابام تا بگم پول بده میگه خودت دست داری برو کار کن

الله امشبو العفو