2777
2789
یه سریا انقدر بد بینن همه رو به یه شکل میبینن حالا شما هر چقدرم بگی قانع نمیشن که

حالا خودشم هیچی پشت سر هم بقیه ام میومدن کمکش هرکی ضربه خورده بود اومد بود یه چیزی میگفت میگفت اصن همتونو باید بکشیم

الله امشبو العفو

هفته دیگ عمل دارم میترسم خابم نمیاد

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ادم خوبیه باهاش بمون شاید حسی بهش نداشته باشی ولی در طول زندگی بخاطر کاراش عاشقش میشی مثل خاله م ...

آدم خیلی خوبیه ، اما تو این ۹ ماهی که نامزد بودیم ذره ای بهش حس پیدا نکردم که هیچ، همش ازش فراریم 

دلمم براش میسوزه واقعا

فکر نامزدی رو هوا و بی فکری که کردمفکر بی هدفی هامو سردرگمی های همیشگیمفکر کسی که دوسش داشتم یه زمان ...

اگه ده درصد فکر میکنی اشتباه کردی یا حسی ب گذشته داری جدا شو الان شاید سخت باشه ولی بعدا خییلی بد تر میشه من از اول نامزدی میدونستم کارم اشتباهه ادامه دادم الان با یه بچع تو شکمم هرشب از غصه بیدارم هی کاری هم از دستم برنمیا‌ چون برای طلاق باید دلیل محکم داشته باشم ک ندارم

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....
واا اسکل شده بودن نصفه شبی

اصن موندم اینا چجور میخان زندگی کنن فردا نه پس فردا مادر بشن اینایی که نمیتونن حتی ببخشن یا تامل سختی رو ندارن تامل ضربه خوردنو ندارن مطمئنم توی زندگیشون خیلی گیر میکنن چون همیشه اونجور که خودشون میخان باید باشه زندگیشون برای طرف مقابلشونم ارزش قائل نیستن

الله امشبو العفو

مگه تایپتون نیس

نه زیاد

آدم خوبیه

اما با اینکه ۴ سال از من بزرگ تره همش حس میکنم ازم کوچیک تره 

و این اصلا حس خوبی بهم نمیده 

یه مدلیه که همش من باید همه چیو بهش یادآوری کنم و خیلی نکاتو بهش یاد بدم و اصلا حس خوبی ندارم به این موضوع 

ولی خب آدم صادق و خوبیه

واسه همین سردرگمم

نه زیادآدم خوبیهاما با اینکه ۴ سال از من بزرگ تره همش حس میکنم ازم کوچیک تره و این اصلا حس خوبی بهم ...

نه نکنیا مردی که سادس همینش خوبه الان اینو نمیفهمی بعد که وارد زندگی با یه مردی بشی که لولش از خودت بالاتره اینو درکش میکنی چون اونجور نمیتونی بشناسی طرفتو

الله امشبو العفو

اگه ده درصد فکر میکنی اشتباه کردی یا حسی ب گذشته داری جدا شو الان شاید سخت باشه ولی بعدا خییلی بد تر ...

الهی عزیزم🥲

می‌دونی چیه؟ دلیل محکمی ندارم برای جدایی چون آدم خوبیه 

یه سری ایرادای جزئی داره اما دلیل جدایی نمیشن اونا 

مشکل اینه که دوسش ندارم

هرکاری میکنم دوسش ندارم

حتی بدم میاد دستشو بگیرم