2777
2789
عنوان

کمکمممم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 122 پست

واااای به خاطر حرف مردم 😐😐

خب تو اصلا حالا حالاها به هیچ کس نگو حامله ای .

بعدم سه ماه گذشته ها .مگه چیه؟طرف شب عروسیش باردارشده نرفته بندازه .دختر خاله خود من یه ماه بعد عروسیش بارداربود .دقیقا انگار شب عروسیش شده ولی نگهداشت 

به اطرافیان هم بگو میخواستیم بچه 

تو نگهدار من بهت قول میدم تا به دنیا بیاد انقدر زمان میبره که خودت خسته میشی میگی عههه چقدر طولانیه بارداری .و از اینکه ننداختی واسه سال دیگه خوشحال میشی . بخدا اسمش نه ماهه اندازه دو سال میگذره برات .

من که شیش ماه اول سال اندازه دو سال بهم گذشت چون ویار شدید داشتم 

خخخخخخخخ چ باحالین شما

حالا هی بگو حرف مردم شما سه ماه از عروسیتون گذشته من تابلو بودم یه بچه ام به یه حساب سر انگشتی میفهمید کی حامله شدم یعنب هشت ماه بعد عروسی زایمان 😜

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی قانع شدم انصافا🤐اگه باشه ک ایشالااااا نیست نگهش میدارم

عزیزم به همسرت بگو اگه ما الان حرف مردم رو ترجیح بدیم فردا پس فردا تو مشکلات و گرفتاری ها وقتی بریم در خونه خدا رو بزنیم برای حاجتانون ما رو واگذار به همون مردم میکنه

میگه برین سراغ همون مردم

قبل اینکه بری با شوهرت حرف بزنی 

خوب با خودت فکر کن چه جملاتی بگی

سوره جن و فتح هم بخون 

منم برات دعا میکنم

من قبلا بودم تو شرایط شما خوب میفهممت 

اینقدر در روزها و هفته های مختلف با شوهرم حرف میزدم

هر موقع نگرانی دوبهره میومد سراغش من دلش رو هروم میکردم

توکل کن به خدا 

ببخشیدا  از شوهرته اونم بعدعروسی مردم چکارن این وسط دو روز میگن تموم میشه میره اون نیمی از وجودته منم شوهرم الان اصلا نمیخاد میگه اگه شه باید سقط کنی من 

دق میکنم اگه بچم بره خدا یه بار بهتون داده 

لایق بودین شوهرت اگه نخاد بحثش جداس 

بخاطرحرفه مردم اشتباهه 

سلامتی بابام❤اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
خدا رو شکر الان دو تاشو داری حتما قسمت نبوده 

قسمت بوده که بهم داده خودم لایق نبودم تازه خوابم دیزه بودم پسره بهم گفتن اسمش مهدی بذار

اصلا نمیشه آلمان رو با ایران مقایسه کرد ما جهان سومی هستیم 😣

عزیزم ما بیشتر هز امکانات تفکر و اعتماد به نفسمون جهان سومی هستش

وگرنه تو خیلی جهات بهتره شرایطمون

البته من خودم تا قبل اینکه ساکن اینجا بشم خیلی متوجه این موضوع نبودم ولی حالا دارم همه چی رو از نزدیک میبینم

قسمت بوده که بهم داده خودم لایق نبودم تازه خوابم دیزه بودم پسره بهم گفتن اسمش مهدی بذار

عزیزم اینطوری نگو آخه عرف جامعه ی ما با بارداری توی دوران عقد مخالفه ،مطمعنا شرایط برات سخت میشد اگه میخواستی نگهش داری خدا هم مهربون تر از این حرفاس که نبخشه

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤

عزیزم اصلا نگو ناخواسته اس هرکس هم گفت وای چه زود واین حرفای چرت بگو خودمون میخواستیم تازه باعث افتخارت باشه که بدون دردسرو دواودکتر خدا بهت لطف کرده ناشکری هم نکن تازه شکر خدا کن که سالم وقوی هستی فیس هم بکن تا چششون دراد😉😉

حرف مردم که بهانست. من یک ماه بعد عروسیم باردار شدم. خدا خواسته هم بود. الان دخترم 9 ماهشه . اوایل انقدر زود باردار سدم چند نفر جلو خودم حساب کتاب میکردن ببینن از قبل عروسیه یا بعدس  عزیزم با همسرت صحبت کن به نظر من فرزند هم هدیه خدایت هم امانت خدا. فکر نمیکنم پس زدنش کار درستی باشه و تاوان داره

خخخخخخ حالا فعلا دعا کنید فردا میرم ازمایش هیچی نباشه بی بی چک اشتباه باشه تا سال دیگه بیام تو جمع ب ...

گلم بیبی چک اشتباه نشون نمیده 

ممکنه حامله باشی بزنه نیستی اما ممکن نیست نباشی بزنه هستی 

منم مثل تو بودم دوسه هفتم بود فهمیدم 

فکر ۲۶فروردین اولین روز پریودیم بود.شیش هفت روز پریودیم طول کشید 

بعد من ۲۳ یا۲۴ اردیبهشت زدم بیبی چک مثبت بود .یعنی همون دوسه هفتگیم بود

خلاصه از همین جا بهت تبریک میگم .بچتم ننداز که اصلا کار عاقلانه ای نیس .انشاالله شما فکر کنم مرداد سال اینده بچتون بغلتونه 

فکر کن چقدر طولانیه چقدر زمان مونده 

عزیزم اینطوری نگو آخه عرف جامعه ی ما با بارداری توی دوران عقد مخالفه ،مطمعنا شرایط برات سخت میشد اگه ...

مرسی عزیزم باز تو درکم کردی مادرم منو به رگبار بست وقتی فهمید

عزیزم ما بیشتر هز امکانات تفکر و اعتماد به نفسمون جهان سومی هستش وگرنه تو خیلی جهات بهتره شرایطمون ...

یکی از دوستام فوق لیسانس گیاه پزشکی داشت از یکی از دانشگاه های مالزی، کار براش پیدا نشد،رفت لندن دکتری بگیره درجا براش تو آزمایشگاه بیمارستان لندن کار پیدا شد با حقوق عااالی،فقط برای این که چند تا مقاله نوشته بود که تو ایران براشون هیییچ ارزشی قایل نشدن ولی اونجا...

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤