2777
2789
عنوان

کمکمممم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 122 پست
خودمو نميتونم نگه دارم بچه رو چجوري نگه دارم اخه     شوهرم ميگه تورو بزرگ كنم هنر كردم &n ...

آخیییی😍پس دست رو دلت بذار

خیلی خوشبختم 😍😍چون مردی نصیبم شده که همه هم و غمش آرامش منه❤❤
بیا من بدم بهت😂😂😂😂

ميخواااام نق نقو نباشه لدفن بچه ساكت و خوش خنده هيچوقتم مريض نشه    

فقط 44 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایلم عکس خودمه کپی ممنوووع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه میشد تو این مملکت شرایط رو خودمون بسازیم این همه فقیر و آواره و دربه‌در چی میگن پس؟اینجا ایرانه ...

وا چه ربطی به مملکت داشت

حالا یعنی خارج فقیر و بدبخت نداره؟؟؟

من که الان هر روز کلی گدا میبینم اینجا

اگه میشد تو این مملکت شرایط رو خودمون بسازیم این همه فقیر و آواره و دربه‌در چی میگن پس؟اینجا ایرانه ...

اخه همه چی که به دو دو تا کردن نیست ،پسر من تو سخترین شرایطمون به دنیا اومد اما خیلی خدا کمکمون کرد از همه نظر ،دخترم رو گذاشتم تو بهترین شرایط به زعم خودم باردار شدم بارداریش و زایمانش خیلی سخت بود تا یکسالم مریض بود ،میخوام بگم شرایط همش دست ما نیست گاهی باید ببینیم اون بالا سری چی برامون مقدر کرد ه و به خودش توکل کنیم

الا بذکرلله تطمئن القلوب
خیلی باحال بود😂😂😂😂😂

واسه اطرافیان باحال بود و مایه خنده واسه ما اعصاب خرد کنی باورت میشه یه قربونی دادیم ولی بازم مرگ و میر کاهش نیافت نمیدونم چرا انقدر میمردن 

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  
ميخواااام نق نقو نباشه لدفن بچه ساكت و خوش خنده هيچوقتم مريض نشه      

😂😂😂😂همچین موردی یافت نشد

ایکاش واقعا مریض نمیشدن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
وا چه ربطی به مملکت داشت حالا یعنی خارج فقیر و بدبخت نداره؟؟؟ من که الان هر روز کلی گدا میبینم این ...

خیلی ربط داره اینجا همه چی پارتی بازیه،کمترین درآمدها رو سخت ترین کارا داره، رو مدرک دکترات هم نمیتونی حساب باز کنی ،بازم بگم ؟

اصلا مسئله مادیات نیس مسئله حرف مردمه ک میگن نذاشت ی سال بشه

حرف مردم؟؟؟حالا فکن بخوای نشه انقدر نازا بهت میگن دلت نمیخواد هیچ کسو ببینی

در دهن مردمو نمیتونی ببندی

من یکی دارم سر دومی کچلم کردن

اگه برای حرف مردمه حتما نگه دار

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اخه همه چی که به دو دو تا کردن نیست ،پسر من تو سخترین شرایطمون به دنیا اومد اما خیلی خدا کمکمون کرد ...

نمیدونم عزیزم هر کسی عقیده ای داره 

وای تنهاچیزی که نباید برات مهم باشه حرف همیشگی مردمه.سقط نکن خواهرانه میگم بزار بیاد زندگیشو دنیاشو ازش نگیر اگه بگیری من یکی خیلی دلم میشکنه  

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

ول تورو خدا حرف مردمو بعد این که سقط کنی خیلی ناراحت میشی من که بعد آمپول رفتم سونو گفت ساک خالیه انگار رو سرم آبجوش ریختن تازه فهمیدم چه غلطی کردم واسه حرف مردم اگه عقل الانمو داشتم با افتخار تمام به همه اعلام میکردم حامله ام تا چشاشون دربیاد

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  
😂😂😂😂همچین موردی یافت نشد ایکاش واقعا مریض نمیشدن

هروقت فكر بچه ميزنه به سرم ياد اين اذيتاش ميوفتم منصرف ميشم

خدا ميدونه كي دلو بزنم به دريا و بگم اي جان فقط صدا خنده هاي بچمو بوي بچم تو خونم باشه كافيه

فقط 44 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایلم عکس خودمه کپی ممنوووع