2821
2789
عنوان

خواب نوزاد

339 بازدید | 41 پست

نوزادم ۳۵ روزشه تا ۱۷ روز اول خیلی خوب میخوابید یعنی شیر که میدادم دو تا سه ساعت میخوابید گاهی بیدارش میکردم برا شیر خوردن ولی از بعد حدودا بیست روزگی خیلی خوابش کم شده کل روز همش درحال یا گریه س یا زیر سینه خوابش میبره درحد چرت زدن زمین بزارم بیدار میشه شروع میکنه گریه کردن نمیدونم چرا خیلی خوابش سبکه بچه اولم اینجور نبود 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شیرتون کم نیست؟

پسرمن اینطوری بود گفتن شیرم کمه

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
شاید دلپیچه و نفخ داره.ک طبیعیه.دخترم شبااینجوری بود.روزا همش خواب.شبااز۱۲تا۴ یکسره بیدار

دلپیچه که داره و نفخ شبا خوب میخوابه ولی روزا فقط چرت اونم تو بغلم تا بزارم زمین بیدار میشه

بعدم همش سینه میخواست درصورتیکه شیر چرب بود.ی شب اتفاقی شوهرم پستونک گذاشت دهنش و ساکت شد.بعدها دکتر گفت عمل مکیدن دردشونو کم میکنه.درصورتیکه گرسنه نییستن.بعدم خودش از شش ماهگی پستونک و پس زد.تاچله ش هم نفخش خوب شد

دلپیچه که داره و نفخ شبا خوب میخوابه ولی روزا فقط چرت اونم تو بغلم تا بزارم زمین بیدار میشه

خب بعضی بچه ها روزا درد دارن.بروخداروشکر کن.درضمن اگه سیر نشه ازشیر .شباهم نمیخوابه

امیدوارم ناراحت نشده باشید...

منم پسرم دقیقا اینطوری بود روزای اول تولدش برم دکترگفت شیرت کمه بایدکمکی بهش بدی

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)