2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 41 پست
شربت گریپ میکسچرخارجی هم برای نفخ خوبه

پدی لاکت میدم دقیقا از ۵ عصر جیغ میزنه تا دوازده شب هرچی هم دورش بدم فایده نداره فقط با سینه آروم میشه گاهی شوهرم میبره تو کوچه ساکت میشه که اونم الان دیگه سرد شده هوا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوما پسر منم 38 روزشه و فقط شیر خشک میخوره اما دیر به دیر شیر میخوره یعنی اخرین بار ساعت 9 شب که شیر خورد دیگه نخورد تا الان به نظرتون طبیعیه؟

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
امیدوارم ناراحت نشده باشید... منم پسرم دقیقا اینطوری بود روزای اول تولدش برم دکترگفت شیرت کمه بایدک ...

کمکی چن بار در روز میدادین؟چن پیمانه؟شیر خودتون کم نشد با کمکی دادن؟

پدی لاکت میدم دقیقا از ۵ عصر جیغ میزنه تا دوازده شب هرچی هم دورش بدم فایده نداره فقط با سینه آروم می ...

ازنفخشه همون.پارچه گرم کن بزار رو پهلوهاش.یااینکه رو دست برگردونین.دستتون زیر شکمش قرار بگیره اینم اروم میکنه

بر عکس شما پسر من همش خوابه و باید به زور بهش شیر بدم

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
خانوما پسر منم 38 روزشه و فقط شیر خشک میخوره اما دیر به دیر شیر میخوره یعنی اخرین بار ساعت 9 شب که ش ...

بله بخاطراینکه شیرخشک سنگینه...

شما سعی کن بیدارش کنی بهش بدی

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
شیر خشک سنگینه مثه شیر مادر نیست غلیظ درست نمیکنی؟

چرا اتفاقا غلیظ درستش میکنم یعنی بخاطر اونه؟

من کلا ژنتیکی شیرم کمهه...مامان ومادربزرگمم اینطوری بودم...

پسرمم اون موقع شیرزیاد میخورد...

دکترمیگفت خیلی شکموهه ازاون دسته ازبچه هاست که شیرزیاد میخوره ..

خلاصه اوایل 3 تامیدادم

رفته رفته بیشترشد تا 4ماهگیش شیرم یک هفته ای خشک شد

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
دقیقا مثل پسر من من یادش دادم خودش بخوابه  بعد از اون خوب شد هر وقت خوابش بیاد میخوابه خودش

چطوری؟

بله بخاطراینکه شیرخشک سنگینه... شما سعی کن بیدارش کنی بهش بدی

میشه بگید روال عادیش هرچند ساعت باید به بچه شیر خشک داد هر سه ساعت سه پیمانه درسته ؟