miss_roni مدیر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 168 عنوان دلتنگي | مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 49 پست خيلي دلم براي بابام يتنگ شده وقتي ميبينم همه ي دوستام بابا دارن من ندارم اتيش ميگيرم وقتي ميبينم پدري قربون صدقه ي دخترش ميره حسودي ميكنم و حسرت روزا خوبي كه داشتمو ميخورم سني نداشتم كه يتيم شدم ١٦سالم بود الان چهارسال بابام تنهامون گذاشته خيلي دلتنگتم باباي مهربونم 1396/09/01 | 01:53 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_roni مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 168 منم دو ساله پدرم فوت شدن 😞 واقعا قلبم هزار تيكه شد خدا پدر شما رو هم بيامرزه ممنون گلم خدا باباي توام رحمت كنه
miss_roni مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 168 خداوند رحمتشون کنه لعنت به این دنیای بی ارزش مرسي عزيزم خدا رفتگانتونو بيامرزه😔
kati73 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 996 خدا پدر شمارو هم بیامرزه روحشون شاد❤ ممنونم عزيزم 🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨👩👧❤️💛💚💙💜💞💕
kati73 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 996 نه شما فرصت زندگي خوب داري بايد مثه من يه مادر باشي و بشي همه زندگي دخترت و يه معشوق باشي واسه همسرت 🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨👩👧❤️💛💚💙💜💞💕
miss_roni مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 168 نه شما فرصت زندگي خوب داري بايد مثه من يه مادر باشي و بشي همه زندگي دخترت و يه معشوق باشي واسه همسرت ... فداتشم عزيزم
kati73 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 996 از بس گريه كردم سرم داره ميتركه😔 منم همين جورم مي رم واسه بابام دردل مي كنم گريه مي كنم تا پارسال اينقدر بي تاب بودم هر وقت شوهرم از سركار ميومد خونه مي ديد من گريه كردم اخه خيلي وابسته بابام بودم اما به توصيه يه نفر غسل صبر كردم بعدشم همش برا بابام صلىات فرستادم الان اروم ترم درسته ممي شه فراموش كرد و هميشه ادم يه غم عميق داره 🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨👩👧❤️💛💚💙💜💞💕
miss_roni مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 168 منم همين جورم مي رم واسه بابام دردل مي كنم گريه مي كنم تا پارسال اينقدر بي تاب بودم هر وقت شوهرم از ... منم خيلي به بابام وابسته بودم همه ي حرفامو به بابام ميگفتم بابام خيلي پايه كارام بود امروز كه از دانشگاه برميگشتم دختر راننده تاكسي بهش زنگ زد قربون صدقه ي دخترش ميرفت از اون موقع ي ريز دارم گريخ ميكنم به ياد روزاي خوبي كه با بابام داشتمو خيلي زود گذشت
kati73 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 996 منم خيلي به بابام وابسته بودم همه ي حرفامو به بابام ميگفتم بابام خيلي پايه كارام بود امروز كه از دان ... مي فهمم سخته 🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨👩👧❤️💛💚💙💜💞💕
kati73 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 996 شما اگه خوشحال باشي روح پدرتم خوشحال چي مي شه كرد اونا بر نمي گردن 🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨👩👧❤️💛💚💙💜💞💕
miss_roni مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 168 شما اگه خوشحال باشي روح پدرتم خوشحال چي مي شه كرد اونا بر نمي گردن اره بايد تحمل كرد سايه مامانتو همسرت بالاي سرت باشه اجي مرسي كه دلداريم دادي ارومتر شدم😘❤️
شیطونکی عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 27234 من ۲۰ساله بابامو ندیدم 😢 .۸ سالم بود همش که پر کشید. خاطره هام ازش اندازه انگشتای دستمم نمیشن 😢😢😢😢روح پدرت شاد انشالله من اونقدر بی حوصلم که شما حرف بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
kati73 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 996 تشكر همچنين شما عزيزم 🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨👩👧❤️💛💚💙💜💞💕
kati73 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 996 من ۲۰ساله بابامو ندیدم 😢 . ۸ سالم بود همش که پر کشید. خاطره هام ازش اندازه انگشتای دستمم نمی ... خدا رحمت كنه پدر شما رو 🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨👩👧❤️💛💚💙💜💞💕