2777
2789
عنوان

دلتنگي

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه شما فرصت زندگي خوب داري بايد مثه من يه مادر باشي و بشي همه زندگي دخترت و يه معشوق باشي واسه همسرت 

🍀خدايا سپاس گذارم كه هستي🙏💏👨‍👩‍👧❤️💛💚💙💜💞💕
از بس گريه كردم سرم داره ميتركه😔

منم همين جورم مي رم واسه بابام دردل مي كنم گريه مي كنم تا پارسال اينقدر بي تاب بودم هر وقت شوهرم از سركار ميومد خونه مي ديد من گريه كردم اخه خيلي وابسته بابام بودم اما به توصيه يه نفر غسل صبر كردم بعدشم همش برا بابام صلىات فرستادم الان اروم ترم درسته ممي شه فراموش كرد و هميشه ادم يه غم عميق داره

منم همين جورم مي رم واسه بابام دردل مي كنم گريه مي كنم تا پارسال اينقدر بي تاب بودم هر وقت شوهرم از ...

منم خيلي به بابام وابسته بودم همه ي حرفامو به بابام ميگفتم بابام خيلي پايه كارام بود امروز كه از دانشگاه برميگشتم دختر راننده تاكسي بهش زنگ زد قربون صدقه ي دخترش ميرفت از اون موقع ي ريز دارم گريخ ميكنم به ياد روزاي خوبي كه با بابام داشتمو خيلي زود گذشت

منم خيلي به بابام وابسته بودم همه ي حرفامو به بابام ميگفتم بابام خيلي پايه كارام بود امروز كه از دان ...

مي فهمم سخته

شما اگه خوشحال باشي روح پدرتم خوشحال چي مي شه كرد اونا بر نمي گردن

اره بايد تحمل كرد سايه مامانتو همسرت بالاي سرت باشه اجي مرسي كه دلداريم دادي ارومتر شدم😘❤️

من ۲۰ساله بابامو ندیدم 😢  .

۸ سالم بود همش که پر کشید. خاطره هام ازش اندازه انگشتای دستمم نمیشن 😢😢😢😢

روح پدرت شاد انشالله 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
من ۲۰ساله بابامو ندیدم 😢  . ۸ سالم بود همش که پر کشید. خاطره هام ازش اندازه انگشتای دستمم نمی ...

خدا رحمت كنه پدر شما رو