2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکیش برام جواب داد

خودمم اصلا یادم نبوداااا

یه سالی کتابشو که میخوندم از سر کنجکاوی انجام داده بود

امروز دیدم همونی شدم که برای جذب میخواستم

بعد موارد جذبمم اتفاقاتی بودن که سر راهم اومده بودن خودشون نه اونا که خودم بهشون چسبیده بودم

این سابلیمینال ک گوش میدن رو میگم

از کجا گوش بدیم 😅

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

ببین وقتی به چیزی فکر میکنی زیاد توی اون مسیر قرار میگیری … مثلا من امسال بعد عید همه اش فکر کردم که تا قبل تابستون حتمن باید گوشی آیفون ویه تک پوش بگیرم همه ی فکر وذهنم این بود تا قبلا اتمام تابستون باید بگیرم خب یه مبلغی که وام قرعه کشی داشتم جمع شد وبه مبلغی هم به اندازه وامم خودم تونستم از هزینه های اضافه ام بزنم چون هدف داشتم جمع کردم وتوی لحظات مختلف همه اش به همسرم یادآوری میکردم که کم بود مالیشو باید جبران کنی واین خواستن ‌تداوم در خواستن باعث شد من همه ی پول ها ‌انگیزم جمع کنم وبخرم وچند تا هم طلای ریز کوچولو گرفتم برا خودم در کنارش اول فکر نمیکردم بشه اما از یه جایی به بعد هر روز به سایت ها سر میزدم مدل مختلف گوشی ‌طلا رو میدیذم ‌خودم موظف کردم که باید بگیری وموقعیت های مالی خوبی هم پیش میومد برام در کمال تعجب چون هر شب شکر گزارشی میکردم که خدایا ممنون که پول وبرکت وارد زندگیم میشه وخریدمشون  حالا این شاید به مثال ساده باشه اما من دقیقا توی چهار سال قبل تر زندگی مشترکم هیچ وقت به این اهداف فکر نمیکردم ‌هیچ پیشرفت خاصی هم نکرده بودم اما امسال به خودم گفتم باید پیشرفت کنی هم مالی هم ظاهری وتیپی ‌اینطور هم شد تازه کتاب های خوبی هم خوندم ولی قبلا ها همه اش به دعوا ‌قهر فکر میکردم ‌همیشه در حال گریه وقهر بودم اما خدارو شکر این ۶ماه با تغییر ذهنیتم خیلی چیز ها رو بهتر کردم برا خودم