2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکیش برام جواب دادخودمم اصلا یادم نبوداااایه سالی کتابشو که میخوندم از سر کنجکاوی انجام داده بود ...

میشه بگید چیکار کردید؟

میشه برام دعا کنید صلاحم با خواسته ام یکی بشه و با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم ❤️🤍💚

ببین وقتی به چیزی فکر میکنی زیاد توی اون مسیر قرار میگیری … مثلا من امسال بعد عید همه اش فکر کردم که ...

عزیزممم چقدر واستون خوشحال شدم و امیدوار شدم انشاالله همیشه بهترین ها سهمتون بشه

اولی نه هرگز

ولی قانون جذب می گه:

اگه نمی تونی خودتو دوست داشته باشی، من کسایی رو به سمت تو میارم که تورو دوست ندارن تا بالاخره متوجه شی تو به عشق خودت نیاز داری، نه کس دیگه.

اگه نمی تونی عصبانیتت رو کنترل کنی، من افرادی رو سر راهت قرار می دم که تورو عصبانی کنن تا بالاخره کنترل خشمت رو به دست بگیری.

اگه دوتا اتفاق بد واست افتاد و خودتو باختی و دورت پر انرژی منفی شد و کشیدی کنار، مطمن باش اتفاقای بد بعدیم پشت هم تو راهن تا متوجه بشی که داشتن روحیه مثبت و تلاش برای حل کردن یا کنار اومدن با اتفاقای بد به نفعته.

اگه منتظر اتفاقای خوبی و آیندتو روشن می بینی، مطمئن باش همین می شه، مثبت فکر کن تا معنی واقعی روشنایی و خوشبختیو نشونت بدم. 

من به افکارت، ضمیر ناخوداگاهت و رفتارات و انرژی ای که ازت می گیرم بستگی دارم، هرچی تاریک فکر کنی و حالت بد باشه، من بدترش می کنم. اگه خوب فکر کنی، خوب رفتار کنی و خوب بخوای می برمت به بهترین جایی که تاحالا به ذهنت خطور کرده.

افکارتون باید مثبت باشه هنگام گوش کردن حتما باید آب بخورید و موقعه گوش کردن تلقین باید داشته باشین

من چشمامو میبندم و به این فکر میکردم طرف پیام داده و در حینش آب هم میخوردم یعنی باید ادامه بدم؟

انشاالله به زودی بهترینشو میگیرید عزیزم

خب اونطورم نباشه بیکار بشینی ورودی پولت از کجاست؟؟ خودت کار میکنی؟؟ چطور ‌چقد پس انداز می‌کنی؟؟؟ در کنارش راجب مدل های مختلف ماشین اطلاع داری از قیمت هاشون وامی چیزی جور کردی ببین قانون جذب یعنی بهش فکر کنی ‌بری دنبالش ‌انرژی خوبی داشته باشی برای تلاشت بعد میلیونی یه موقعیت های خوبی برات پیش میاد که فکرش نمیکردی

تلگرام

چی بزنم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

البته ببخشید پارازیت انداختم وسط تاپیکت

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

میشه بگید چیکار کردید؟

من هرچی راهکار تو کتابش بود از سر کنجکاوی انجام دادم

این که میگم اون روز خواسته هامو نوشته بودم بعد اصلا یادمم رفته بود تو اسباب کشی حالا بعد ۸ سال دفتره خورد به چشمم بعد دیدم تو مسیر نوشته هامم نه مسیرایی که جلوی روم هست اصلا پشمام ریخت راستش

بعد ترتیبشم همونه