2777
2789
عنوان

خانه ی پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 78 پست
نه دیگه عزیزم منطقا آدم باید ازدواج کنه؛خونه مستقل خود آدمم حس خیلی خیلی خوبی داره نگران نباش . .دلت ...

درسته میرم سرمیزنم بهشون امابنظرمن ادم وقتی ازدواج میکنه دیگه به خونه پدریت تعلق نداری!!

درسته میرم سرمیزنم بهشون امابنظرمن ادم وقتی ازدواج میکنه دیگه به خونه پدریت تعلق نداری!!

اینجوریام نیست ....فکرشو نکن...

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بهتره فعلابهش فکرنکنم مهم الانه ک خونه بابامم  هردوشون کنارم خابیدن

خداروشکر ...

سایه اشون مستدام...

الهی خوشبخت شی☺

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
ممنون عزیزم تاپیک خوبی بودیادم انداختی قدرجایی که هستم وبدونم

خواهش میکنم

ای کاش منم داشتم و هر وقت دلم میگرفت میرفتم

عزیزم من خودمم اصلا پدرمو حتی تصویرشم یادم نیست کمترداز دو سال بودم فوت کردن؛اما تب خداروشکر به مادرم میرم سر میزنم...

اگر پدرتون فوت شده خدا بیامرزه

عزیزم من خودمم اصلا پدرمو حتی تصویرشم یادم نیست کمترداز دو سال بودم فوت کردن؛اما تب خداروشکر به مادر ...

ممنون عزیزم خدا پدرشما رو هم بیامرزه ولی مادرم خونه مستقل نداره و با مادرش زندگی میکنه ماهی یکبار رفتنم بشه دوبار خدا به داد برسه همون یکبارشم مادربزرگم میگه میاید میریزید اینجا آسایش ندارم

ممنون عزیزم خدا پدرشما رو هم بیامرزه ولی مادرم خونه مستقل نداره و با مادرش زندگی میکنه ماهی یکبار رف ...

آخی عزیزم ...فک کنم قبلا هم گفتی ...جمله ات آشنا بودش....

مادرتون چند سالشه،؟؟چندتا خواهر برادرید؟نمیشه گاها بیاد پیش شما؟😣

تک فرزندم مادرمم شاغله نمیتونه فقط چند ماه یکبار میاد

آخی گلم...خدا برات نگه داره....فکر کنم مامانتون جون باشه.

ممنون عزیزم بله جوونه ولی بنده خدا خیر از زندگیش ندید خیلی دلم برلش میسوزه

اگر فضولی نیست مادرت چندسالشونه؟؟

پدرتون چند ساله فوت کرده؟؟؟

خودتم چندسالته؟