2777
2789
عنوان

خانه ی پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 78 پست
ممنون عزیزم بله جوونه ولی بنده خدا خیر از زندگیش ندید خیلی دلم برلش میسوزه

عزیزم کاش تا مادرت جوونه و شمام مشکل نداری ازدواج کنه چون بعدا خیلی تو روحیه اش تاثیر داره با این اوصافی ک گفتید بنده خدا حتی خونه مستقل نداره که شما راحت رفت وآمد نی...هرچند برام عجیبه چرا مادربزرگتون اینجوریه...حالا مامان من نوه هاش میان گل از گلش میشکفه😍

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم کاش تا مادرت جوونه و شمام مشکل نداری ازدواج کنه چون بعدا خیلی تو روحیه اش تاثیر داره با این او ...

مامانم میره نزدیک 50 سالشه ولی ماشاالله خیلی جوونه من خیلی بهش گفتم ازدواج کنه ولی راضی نشد گلم

مامانم میره نزدیک 50 سالشه ولی ماشاالله خیلی جوونه من خیلی بهش گفتم ازدواج کنه ولی راضی نشد گلم

که اینطور خدا حفظش کنه عزیزم مامان منم 53 سالشه...خدا بهشون صبر بده..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج