2777
2789
عنوان

خانه ی پدری

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وحشششششتناکه منم خیلی به خانوادم وابستم وبینهایت باباییم.😔

من عاشق شمالم چه جوری شمالو ول کردی اومدی جنوب؟

خودخواهی آن است که از دیگران بخواهید، آنگونه که شما دوست دارید، زندگی کنند.
وای دقیقامنم جنوبم متنفرم ازش

من منتظرم انتقالی شوهرم درست بشه بریم شمال برا رفتن لحظه شماری میکنم

خودخواهی آن است که از دیگران بخواهید، آنگونه که شما دوست دارید، زندگی کنند.
من عاشق شمالم چه جوری شمالو ول کردی اومدی جنوب؟

زندگیه دیگه عزیزم..باید به سازش رقصید

اینجاهم بد نیست مردم خوب و خونگرمی داره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

وای خداچه تاپیکی!!من عقدم فعلاازالان به عروسیم ک فک میکنم ویه روزی بایدازاین خونه برم دلم بی نهایت میگیره!!!!خیلی وابسته پدرمادرمم اونام همینطور!گاهی حتی به شوهرم میگم من نمیتونم ازاینجابرم بیامنوطلاق بده!!!

وای خداچه تاپیکی!!من عقدم فعلاازالان به عروسیم ک فک میکنم ویه روزی بایدازاین خونه برم دلم بی نهایت م ...

نه دیگه عزیزم منطقا آدم باید ازدواج کنه؛خونه مستقل خود آدمم حس خیلی خیلی خوبی داره نگران نباش . .دلتم تنگ شد برو سر بزن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
نه دیگه عزیزم منطقا آدم باید ازدواج کنه؛خونه مستقل خود آدمم حس خیلی خیلی خوبی داره نگران نباش . .دلت ...

من یکی ازدوستام شهریورامسال عروسیش بودبااینک خونش طبقه بالای خونه پدریش بوداماانقدرمامانش توعروسیش گریه کردهمه دلشون میسوخت