2777
2789
خب بره کار کنه چرا بسوزی؟؟مگه چیه؟؟

آخه وقتی که از آرایشگاه اومدم بیرون اون موندش.دو سه سالی هم خودش تنهایی کار کرد.اما اصلا از من بالا وسایلای تو آرایشگاه نه اجازه ای گرفت نه پولی داد.انگار نه انگار.الانم حق عضویت و مالیات چند ساله رو نداده. مونده هروقت پول داشته باشه بده.شوهر منم میگه تو که جوازت نمیخوای اسمش نیار.زشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میسوزم به این خاطر که اصلا قدرشناس نیست.زورم میاد بره پول دربیاره.منم مثل خنگا بشینم توی خونه  ...

آره از کنار حرفه و هنر میتونی به طلا برسی اما طلا رو بخوای بذاری کنار که چی بشه؟

خب گلم تو حامله شدی نتونستی کار کنی نباید از اینکه اون نیومده بیرون ناراحت بشی. اونم داره کار میکنه دیگه مفت که به دست نمیاره

خواهرم و مادرشوهرش باهمدیگه ترشی درست میکنن. توی یکماهه خیلی خوب براشون گرفته.مادرشوهرش دستش به دهنش خیلی هم خوب میرسه وضعشون خوبه فقط میگه میخوام مشغول باشم.الان دارن غذا هم درست میکنن.ترشی دسر ...دارن گسترشش میدن

[QUOTE=48519693]آره از کنار حرفه و هنر میتونی به طلا برسی اما طلا رو بخوای بذاری کنار که چی بشه؟ خب گلم تو حامله شد ...[/QUOکار میکرد درسته.اما بنظرتون نباید بابت وسایلا از منم میپزسید که راضی هستم.از جوازم ....بمن یقرونم نداد. اخرشم گفت میخواستی بیای

خواهرم و مادرشوهرش باهمدیگه ترشی درست میکنن. توی یکماهه خیلی خوب براشون گرفته.مادرشوهرش دستش به دهنش ...

منم خیییلی دوست دارم که یه کار بلد باشم 

ترشی و غذادرست کردن جالب نیست .خوشم نمیاد 

به نظرت دوره گریم خوبه؟

منم دوست دارم بعدا یه چیزی یاد بگیرم .آهان راستی خیاطی میگن خیییلی خوبه .ولی خب علاقه مهمه 

شوهرم که نمیذاشت دست به وسایلا بزنم.... به هرحال الان که گذشته.هیچ وقتم حلال نمیکنم. اما بنظرتون ن ...

آره خوبه الان همه ناخن میکارن 

فکر کنم باید روی ناخنای پاهم کار کنی 

دختر عمه وقتی فهمید کار پا هم داره نرفت دوره ببینه گفت درامد خیییلی خوبه ولی چون باید به پای مردم دست بزنم بدم میاد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792