2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره گریم عالی. خیاطی خیلی دقت و حوصله میخواد

آره منم علاقه ندارم آنچنان به خیاطی 

دوره گریم فشار جسمی نداره؟مثلا خود آرایشگری کمردرد پادرد داره گریم چطوریه؟

آره منم علاقه ندارم آنچنان به خیاطی  دوره گریم فشار جسمی نداره؟مثلا خود آرایشگری کمردرد پادرد ...

چرا خب آرایشگری و گریم کمردرد و گردن درد داره.باید مراعات کنی

خب با دستکش کار میکنی.

میشه تسلط کافی رو با دستکش داشت؟

من برای آیندم که میخوام برنامه ریزی کنم تو چند راهی گیر میکنم .اولا علاقه شدیدم به ورزش هست .میتونم دوره های مربیگری برم 

از طرفی میگم شاید آینده شغلی خاصی نداشته باشه 

دوره پرستاری گذروندن هست تو بیمارستان میتونی بهیار بشی ماهی دوتومن هم حقوقشه ولی خب علاقه ندارم به پرستاری و...

از طرفی درس خوندن هست 

از طرفی آرایشگری و خیاطی و کامپیوتر و....

واقعا مرددم چه راهی رو برم 

میشه تسلط کافی رو با دستکش داشت؟ من برای آیندم که میخوام برنامه ریزی کنم تو چند راهی گیر میکنم .اول ...

عزیزم این دوره پرستاری که میگی به چه صورته؟یعنی مدرکش از کجاس؟شرایطش چیه

میشه تسلط کافی رو با دستکش داشت؟ من برای آیندم که میخوام برنامه ریزی کنم تو چند راهی گیر میکنم .اول ...

عین منی هزارتا فکر تو سرت.منم میخواستم برم درس بخونم دیدم تو حرف میتونم ولی در عمل نه.اونم با ی بچه دوساله

اره اولش آرایش پیرایش.من اونو دارم.با میکاپ و کوتاهی و ابرو  حیفم میاد ول کنم ارایشگری

گلم شما میتونی آرایشگری رو ول نکنی .میخوای آرایشگاه نزن بشو آرایشگر سیار .شمارتو تو دیوارو اینترنت و این ور اونور پخش کن بهت زنگ بزنن برو توخونه خدمات بده .یکی از دوستای من این شکلی کار میکنه .اون میره پیش مشتری .اینجوری هم کارتو داری هم کلاستو میری هم ساعتای بیکاری پیش بچتی اما آرایشگاه اجاره داره و تمام وقت باید باشی

عزیزم این دوره پرستاری که میگی به چه صورته؟یعنی مدرکش از کجاس؟شرایطش چیه

منم دقیقا نمیدونم .شرایط سنی داره دیپلمم بازد داشته باشی 

دختر خالم بهم معرفی کرد .منتهی خب من حامله شدم نرفتم .

دوره پلیس گشت ارشادم بود که از ساعت دو تا نه و ده شب بود جمعه هام تعطیل اگه مبخواستی بری اصافه حقوق میدادن اونم یه تومن با بیمه بود که داشتم میرفتم اونو حامله شدم نرفتم

گلم شما میتونی آرایشگری رو ول نکنی .میخوای آرایشگاه نزن بشو آرایشگر سیار .شمارتو تو دیوارو اینترنت و ...

چ جالب. نشنیده بودم تا حالا.

آخه باید ببینم میشه رفت شوهرم شاید دوست نداشته باشه

عین منی هزارتا فکر تو سرت.منم میخواستم برم درس بخونم دیدم تو حرف میتونم ولی در عمل نه.اونم با ی بچه ...

درس که واقعا سخته تو عمل بخوای بری 

منم بچم به دنیا بیاد نمیدونم میتونم برم یا نه 

منم دقیقا نمیدونم .شرایط سنی داره دیپلمم بازد داشته باشی  دختر خالم بهم معرفی کرد .منتهی خب من ...

اگر هر موقع مطلع شدی تو خصوصی بهم پیام بده چون من خیلی دوست دارم پرستاری رو

برات درخواست دوستی میدم قبول کن که بعدا بتونی بهم پیام بدی😘