2777
2789
عنوان

یه سوال کنکوری

100 بازدید | 8 پست

من اوصولا بالای ۶۰و ۷۰درصد میزنم خوبه یا نه؟

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کدوم ازمون و

تست تمرینی کنکور

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

بله خوبه

خیلی ممنونم گلم

کتاب تست ها منطورته ؟؟ خوبه نه همچنان عالی سعی کن جامع ها یا ازمون های آزمایشی و زماندار بزنی ببینی ...

جامعه شناسی بیشتر ۸۰به بالا بعضی وقتا ۷۰

تاریخ ۸۰و۷۰

جغرافیا  و فنون ۶۰و۷۰

مشکل تمرکز دارم متاسفانه برام درس خوندن سخته

تست ها رو چند درصد بزنم مناسبه

جامعه شناسی بیشتر ۸۰به بالا بعضی وقتا ۷۰تاریخ ۸۰و۷۰جغرافیا و فنون ۶۰و۷۰مشکل تمرکز دارم متاسفانه برا ...

الان همین رنج و بتونی حفظ کنی بزای کنکور عالیه 

همینطور ۷۰ ۸۰ همه تو ی رنج 

الان همین رنج و بتونی حفظ کنی بزای کنکور عالیه همینطور ۷۰ ۸۰ همه تو ی رنج

حتما تلاش میکنم خیلی ممنون ازت 

🐢🌹