2777
2789
عنوان

مشکل وحشتناکی برام پیش اومده😢

594 بازدید | 25 پست

من یه مدت درگیر اضطراب شدید بودم و به شدت روی پوستم اثر گذاشت سر همون اضطراب وسواسی شدم و شروع به خاروندن پاهام کردم حتی تو خواب هم میومد سراغم بعد یه مدت پاهام پر از زخم و جای زخم شده سعی کردم که خودمو آروم کنم  ولی جای زخم باقی مونده رو پاهام بدتر اعصابمو بهم میریزه 

چی بزنم به نظرتون خیلی زیاد و داغون شدن پاهام 

اعتماد به نفسمو گرفته😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه مدت از استرس ابروهامو میکنم چه خواب چه بیدار الان خوب شدم با یوگا و خوردن آویشن های آرام بخش و مدیتیشن امتحان کن

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

منم یه مدت از استرس ابروهامو میکنم چه خواب چه بیدار الان خوب شدم با یوگا و خوردن آویشن های آرام بخش ...

وای خواهر دوستم از استرس موهای سرشو میکند تا جایی رسیده بود داشت کچل میشد 😢

خداروشکر خوب شدین

درکت میکنم منم کمرم و قفسه سینه و با وهام درگیره، موقع مشغله فکری میوفتم به جون جوش ها بدنم و زخم میشه و میخارونم جای ناخنام رو باز هام هست خط خط زخمه چون محکم فشار میدم تا چرک از جوش بیاد بیرون هر طور شده 😭

وای خواهر دوستم از استرس موهای سرشو میکند تا جایی رسیده بود داشت کچل میشد 😢خداروشکر خوب شدین

وای مامانم همش میگفت بقیه ابرو ندارن تو هم ابرو داری خودتو بی ابرو کن😂 خداشکر دوباره رشد کرد

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

چجوری استفاده کنم؟

بزن روزخمت بمونه اما چون عسل آب میشه میریزه بهتره یه چیزی ببندی روش یا زیرپات چیزی بندازی اگه عسل ریخت بریزه رواون،چندساعت بذار بمونه 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
دقیقا منمممممم

گوشت بدن داغون شده همه اش پر لک و جای کنندگی زخم دونه دونه لک سفید و تیره عین لک و پیس ها شده منطقی هم هست ده ساله کارم اینه 

همون اوایل رفتم دکتر دید کمرم گفت چکار کردی چنگ میزنی کمرتو 

بدشانسی زیرش چرکه و من محکم فشار میدم حتی یه جا زخم هم بشه تو زخم چرکه فک کن زخم رو میکنم فشار میدم چرک بیاد زخم رو زخم 

بعد جالبیش اینه کسی دیگه کمرم بخار نه میگم فقط با کف دست با ناخن نه دردم میاد 

ولی خودم اصلا نمی‌فهمم چکار میکنم