2777
2789
عنوان

شما هم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 66 پست

از نظر نظام پزشکی میشه شکایت کرد از دکتر ولی نمیصرفه کلی وقت بزاری برای یه ویزیت یک ربع

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

والا دکتر زنان من هم مطبش شلوعه هم کارش درسته هم یکنفر ویزیت میکنه گاهی تا ۱۱شبم مریص داره

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه من عمرا دکتر زنان رو باکسی برم.شده واسه سرماخوردگی کلینیک رفته باشم چنتا چنتا تو مطب باشیم ولی ا ...

انشاالله كه دكتر خوبي پيدا كني منم همينطور كه با خيال راحت بتونم سوال كنمو دكترم واقعاً وقت بزاره

انشاالله كه دكتر خوبي پيدا كني منم همينطور كه با خيال راحت بتونم سوال كنمو دكترم واقعاً وقت بزاره

اینها وسیله اند خدا کمکت کنه و راه درمان خوبی پیش روت قرار بگیره  

از نظر نظام پزشکی میشه شکایت کرد از دکتر ولی نمیصرفه کلی وقت بزاری برای یه ویزیت یک ربع

اره واقعاً

فكر كن همينطوريش بعد چندهفته نوبتت ميشه

بعد ميري مطب بعد چندساعت صدات ميزنه ميري داخل

با چه انگيزه و سوالايي كه داري

بعد ميخوره تو ذوقت

من وقتي اومدم بيرون شوهرم گفت چيشد گفتم بزار فكر كنم گيجم از بس كه همه با هم سوال ميكرديم

انقد افاده اي هستن دكترا تازه شرايط يه جوريه تو اون لحظه ادم گيج ميشه انگار حتماً بايد حامله باشي ...

کدوم شهری عزیزم؟من واقعا تعجب میکنم اینارو میشنوم دکتری ک من میرم واسه مریض کلی وقت میزاره شده 25 تا 30 دقیقه هم شده ک مریض داخل بوده خیلی خپب ب حرفا گوش میده اگه کرج کسی خواست آدرسش و بگم براش سنشم بالاس با تجربست من و خواهرم بچه هامون پیش اون زایمان کردیم

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
انقد افاده اي هستن دكترا تازه شرايط يه جوريه تو اون لحظه ادم گيج ميشه انگار حتماً بايد حامله باشي ...

نه بابا همین ماها پرروشون کردیم... خب 40 تومن پول دادیم یه رب حقمون نیس برامون وقت بزاره؟ من خودم یه بار از دست دکتره عصبی شد همونجا بهش اعتراض کردم دکتره خودشو جمع کرد کلی با جزییات داشت ریشه مشکلمو تا زیست دوران دبیرستان شرح میداد خخخ

کدوم شهری عزیزم؟من واقعا تعجب میکنم اینارو میشنوم دکتری ک من میرم واسه مریض کلی وقت میزاره شده 25 تا ...

مختص يه شهر نيس

من از تهران و مشهد و اصفهان خبر دارم كه اكثراً اين مدلي هستن

بيشتر نظرات دوستانم ببيني نظرشون مشابه نظر منه

مختص يه شهر نيس من از تهران و مشهد و اصفهان خبر دارم كه اكثراً اين مدلي هستن بيشتر نظرات دوستانم ب ...

چی بگم والا ایشالله ک ی دکتر خوب پیدا کنی عزیزم ب زودی مشکلت حل بشه

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
نه بابا همین ماها پرروشون کردیم... خب 40 تومن پول دادیم یه رب حقمون نیس برامون وقت بزاره؟ من خودم یه ...

واقعاًً

تازه يه دكتر من سراغ دارم خيلي از كارا و ازمايشاتو تو مطبش مجهزه انجام ميده

بعد كلي قيمتش بالاتر از بيرونه

مردم هم چون ميبينن همون داخل مطبه ديگه اينهمه بيرون نرن قبول ميكنن

يا شايدم رودروايسي دارن

خلاصه اينكه اين همه هزينه و هيچي اخرش

اتفاقاً گفتم منم يه سري ديگه ديدم درست توجه نميكنه اعتواض كنم