2777
2789
عنوان

شما هم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 66 پست

عزیزم این حقه مریضه که تنها توی مطب باشه و فکر کنم حدود بیست دقیقه وقت داره 

این دکترا کارشون غیرقانونیه 

برای همین به منشی یا دستیار دکتر یا خود دکتر خیلی جدی بگو که میخوام تنها صحبت کنم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خوشبحالت عزيزم كدوم شهري كجايي كه دكتر زنان اونجا اينطور نيس😳😐

من کرجم 

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر خواستی تو خصوصی ادرسشو بدم

میشه آدرسش رو به منم بگین؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
باید عادت کنی تقریبا دکترا بیشترشون همینطوری هستن مخصوصا اگه معروف باشن ولی دکترهای هم هستن تک مریض ...

تا حالا موردايي كه خوب بوده و پيداشون كردم متاسفانه شرايطشون همينطوره كه چندنفري ميفرستن داخل

راه حل خوبيه ولي مشكل اينجاست كه منشي حواسش هست تا يه مريض مياد بيرون سريع كي ديگه جاش ميفرسته داخل

من همچین حالتی ندیدم . اونایی که من دیدم چند نفرو می فرستادن داخل مطب همه شون که ویزیت می شدند دسته ی بعدی رو می فرستادن. ولی کلا بخصوص پزشکای زنان کار درستی نمی کنن.

خيلي بده ادم خصوصي ترين سوالات و موضوع ها رو ميخواد عنوان كنه روش نميشه شايد

کاش فرهنگسازی بشه که عمرااااا

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
واا حالا اگر هر دکتر دیگه ای بود فرق میکرد ولی دکتر زنان خیلی مهمه من تاحالا اینجوری ندیدم واقعا

حالا من تعجب ميكنم چطوري بعضي جاها تك نفره ميفرستن داخل😁

از بس كه بيشترجاها و شهرا باهم ميفرستن

من که تا حالا دکتری ندیدم که یه نفر یه نفر بفرسته مگر اونایی که خوب نیستن و سرشون خلوته

من کرجم پیش ی دکتر میرفتم برای بارداریم ک تنها میفرسته داخل مطبشم همیشه خدا شلوغه انقدرم ب کارش حساسه ک منشی یکبار اومد داخل ازمایش یکی رو نشپون بده چنان دعواش کرد گفت حق نداری وقتی مریض داخله لیای تو

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
عمراً  شايد بخاطر پول ويزيت زياده كه نميان تك نفرش كنن چون اگه تكي بفرسته داخل تعداد كمتري ح ...

نمیدونم مخصوصا وقتی که میگه بخواب روتخت همه ازاین ور به گوشن 

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
میشه آدرسش رو به منم بگین؟؟؟

عزیزم برات پیام دادم 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
خب سوالاتو بپرس و اگه دیدی برات وقت نمیزاره بهش اعتراض کن که طبق قانون موظفی یه رب واسم وقت بزاری

انقد افاده اي هستن دكترا

تازه شرايط يه جوريه تو اون لحظه ادم گيج ميشه

انگار حتماً بايد حامله باشي تا بهت توجه كنن

تازه يبار دكتره داشت تو دفتر يكي ديگه نسخه منو مينوشت 😂

وسطاش فهميديم😐😐