2777
2789

وسط بحثیم ک چرا خیانت کرده داره توضیح میده 

براتون پخش زنده میگم خاهرا

خداوکیلی نینی سایت خیلی خراب شده 

تایپکا ۱ساعت پیش چند روز پیش 😂😂خیانت شوهر شده خدااا ایرانی بس کن لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه ثانیه پیش شوهر نداشتم بهم خیانت کرد

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

اره شاید خنده دار باشه ولی اون خانم خیلی بهش فشار وارد سده کسیو نداشته اومده اینجا بدون اینکه کسی بش ...

نه در یک ساعت اول

خب ادم اولش شک میشه بعد میره با طرف دعوا میکنه یا چه میدونم ی کاری میکنگریه میکنه بعدد

شاید فرداش بیاد نی نی سایت

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚