2777
2789
عنوان

فهمیدم یک دقیقه پیش شوهرم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه گفت که حتما سرکارینمن یکی جز اینجا جایی یا کسی رو برای درد و دل ندارمخیلی شبا با گریه تاپیک زد ...

منم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
تو کثری از ثانیه از شوهرم جدا شدم ک خیانت نکنه💔

بچم الان اومد گفت میخوام ببرم زنم رو نشونت بدم قلبم شکست...

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

نمیشه گفت که حتما سرکارینمن یکی جز اینجا جایی یا کسی رو برای درد و دل ندارمخیلی شبا با گریه تاپیک زد ...

اینو آدم میتونه تشخیص بده 

ولی من خیلیارو دیدم همش الکی برای بازدید بوده 

حالا خوبه نینی سایت پول نمیده بابت اینکار😐

نه در یک ساعت اولخب ادم اولش شک میشه بعد میره با طرف دعوا میکنه یا چه میدونم ی کاری میکنگریه میکنه ب ...

دقیقا 

یا میگه تازه فهمیدم شوهرم خیانت کرده 

اون خانومه مثلا اومده نوشته تو کابینتم شوهرم پیدام کنه😐خب این خدایی چیه

دقیقا یا میگه تازه فهمیدم شوهرم خیانت کرده اون خانومه مثلا اومده نوشته تو کابینتم شوهرم پیدام کنه😐خ ...

😂😂😂😂😂😂😂🤣

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
نت هیچی اشتباه شد😁

😂😂 ی تایپک راجب ی پسره هست چند سال دوستیم زده بودم بعد این تاپیک همه ریختن تو خیانت داری میکنی

حذف شد تاپیکم الان😂😂😂گفتم شاید واسه اون پیام دادی

اینکه چیزی نیس من قراره فردا صب بفهمم شوهرم بهم خیانت میکنه،گفتم الان درجریان بزارمتون تا فردا فک کنید راهکار بدید😎

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

😂😂 ی تایپک راجب ی پسره هست چند سال دوستیم زده بودم بعد این تاپیک همه ریختن تو خیانت داری میکنیحذف ...

آره واسه اون بود

فکر کردم اونی که تاپیک زده یکساعت پیش شوهرم خیانت کرده تویی

بعد دیدم نه تو برای انتقاد از اون تاپیک زدی فهمیدم اشتباه شده