2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 44 پست
چقدر بیشعورن خودتو دست بالا بگیر و فقط با شوهرت خوب باش و شوهرت رو پیش خودت نگه دارب اونا محل نزارهر ...

اره به خودم قول دادم اینکارو کنم

و بهت قول میدم انجام میدم 

اره به خودم قول دادم اینکارو کنمو بهت قول میدم انجام میدم

آفرین بهت

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی تو این چند ماه یکبار نگفتن بیا بریم بیرون کادو پیکششحتی پیامم نمیدن بعد تاپیک میزنم میگن توقع ن ...

باید داشته باشی 

ی حرفایی اینجا میزنن آدم میمونه واقعا 

حالا اگ خودشون بودن طرف رو نابود میکردن 

میگم شاید چون پدر مادرم فوت شدن اینطور میکنن بامنتو هیچ چیزی سخت نگرفتیم بهشون اینطور میکنندلم می‌شک ...

به شخصیت شونه

بازم به حرف پسرشون پیام دادن 

من بگم خون گریه میکنی

اگه شوهرت خوبه 

به اونا اهمیت نده

من بودم جواب می‌دادم خیلی کوتاه و معمولی که دوباره توپ بیفته توی زمین اونا. الان به پسرشون میگن دیدی وقتی هم که محبت می‌کنیم و احترام می‌ذاریم خودش بدرفتاری می‌کنه.

سلام عزیزم.نمیدونم کساییکه بهت گفتن ولشون کن مجردن یا متاهل ولی میدونم قطع رابطه کم کم رابطه خودت و شوهرت رو هم سست میکنه.تو با سیاست رفتار کن لطفا.هیچوقت قطع رابطه نتیجه خوبی نخواهد داشت

قشنگ درکت میکنممن نامزدم عقد نیستمچطور تحمل می‌کنی بی احترامیشونو؟اذیت نمیشیشوهرت چیزی بهشون نمیگه؟ت ...

خیلی ازشون دلم شکسته 

خیلی اذیت شدم ولی دیگه منم بهشون بی مهر شدم 

برام مهم نیستن 

اصلا هیچ چیز من به تازه عروسا نمیخوره 

به دلم موند یه بار بهم بگن دلمون برات تنگ شده 

هیچ مهری هیچ عاطفه ای هیچی هیچی 

ولی دیگ ازشون دل کندم

همسرم نه بابا اون مادرش براش مثل بت هست همه ش میگ مادرم مادرم 

همه ی این ماجراها همسرم مقصره

که یکبار به روی خانواده ش نیاورده ..

ازدواجتون سنتی بوده؟

عجیبه ..چون معمولا مادرشوهرا تو دوران نامزدی همش قربون صدقه میرن میگن تو دخترمی و فلان 

ولی ایشون از الان جبهه گرفته ‌..خدابخیر کنه 

زیاد درگیر نشو باهاشون ‌..همین که شوهرت باهات خوب باشه کافیه

تولدت مبارک.

سخت نگیر

حرص نخور

شخصیتت رو به رفتار آدما وابسته نکن و رفتاری که تو ذاتت نیست و ذهنتو درگیر میکنه انجام نده.

اگه کاری برات نکردن تو هم نکن ولی اعصاب خودتم بهم نریز. خندان و خوشرو باش و هرکی به هر علتی حرفی زد، پیامی داد، کاری کرد در اسرع وقت به همون شیوه جواب بده. الانم بنویس ممنون خیلی لطف کردید و دیگه بهش فکر نکن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سلام عزیزم.نمیدونم کساییکه بهت گفتن ولشون کن مجردن یا متاهل ولی میدونم قطع رابطه کم کم رابطه خودت و ...

چقد قشنگه نظرتون

معلومه خانم با کملاتی هستین

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
تولدت مبارک.سخت نگیرحرص نخورشخصیتت رو به رفتار آدما وابسته نکن و رفتاری که تو ذاتت نیست و ذهنتو درگی ...

آخه من قراره زن پسرشون بشم

اینقدر بی اعتنایی؟

بخدا به سرم میزند جدا بشم ازشون وقتی آنقدر من و ندید میگیرن 

ازدواجتون سنتی بوده؟عجیبه ..چون معمولا مادرشوهرا تو دوران نامزدی همش قربون صدقه میرن میگن تو دخترمی ...

خانواده شوهر من تو دوران عقد و حتی مدتها بعد از عروسی کاری باهام نداشتن. اتفاقا دوستای منم هی تو گوشم میخوندن اینا بی محبتن فلانن حالشونو بگیر. من حوصله هیچ ادا در آوردنی نداشتم و خودم موندم که البته خودمم ذاتا آدم بی تفاوت و سردیم ولی بد رفتار نکردم و الان خیلی دوستم دارن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ازدواجتون سنتی بوده؟عجیبه ..چون معمولا مادرشوهرا تو دوران نامزدی همش قربون صدقه میرن میگن تو دخترمی ...

عقد نیستم هنوز عزیزم

این همش میگه آرایش کندبه خودت برس

تا جوونی بچه بیار 

منم گفتم میخای تو‌یکی بیاری مادبزرگ‌کنیم

چون ما بچه نمیخایم