2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 44 پست
سلام عزیزم.نمیدونم کساییکه بهت گفتن ولشون کن مجردن یا متاهل ولی میدونم قطع رابطه کم کم رابطه خودت و ...

عزیزم انقد بی توجهی خیلی زیاده بخدا

مگه میشه کسی نامزد کنه حتی خواهرای پسر پیام خشک خالی ندن

نمی‌دونم چرا از من خوششون نمیاد

آخه من قراره زن پسرشون بشماینقدر بی اعتنایی؟بخدا به سرم میزند جدا بشم ازشون وقتی آنقدر من و ندید میگ ...

گیرم حرص خوردی و جسم و روانتو نابود کردی. فایده؟ جدا بشی به خاطر یه عده که اصلا محلت نمیدن؟ ول کن زندگیتو بکن بخوای به این چیزا بچسپی هر ثانیه یه سوژه هست از این جدا شی طعنه فامیل و بعد شوهر بعدی و ایرادات خانواده اونو. بیخیال. به جز خودت، به هیچ احدی اونقدر اهمیت نده که اصلا متوجه بشی اون حواسش بهت هست یا نه 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گیرم حرص خوردی و جسم و روانتو نابود کردی. فایده؟ جدا بشی به خاطر یه عده که اصلا محلت نمیدن؟ ول کن زن ...

آخه مادرش هم دخالت می‌کنه مخصوصا روی بچه

ما هنوز نامزدیم بچه میخان 

من اصلا تو قید بند بچه نیستم 

باید داشته باشی ی حرفایی اینجا میزنن آدم میمونه واقعا حالا اگ خودشون بودن طرف رو نابود میکردن

منم همینو میگم

ب نامزدم گفتم عروس بعدی بطور براشون جبران کنه که من و یادشون بیاد

عقد نیستم هنوز عزیزماین همش میگه آرایش کندبه خودت برستا جوونی بچه بیار منم گفتم میخای تو‌یکی بیاری م ...

نباید اینطوری بهش جواب میدادی یکم تند رفتی 

اعصابتو بهم نریز بخاطر شوهرتم شده باهاشون مدارا کن 

نمیگم خدای نکرده تو سری خور باشی میخام بگم الان هنوز اول راهه بخای باهاشون درگیر بشی دیگه همش جلوت سنگ میندازن ..همش رو مخت راه میرن 

طبق تجربه دارم میگم 

به شخصیت شونهبازم به حرف پسرشون پیام دادن من بگم خون گریه میکنیاگه شوهرت خوبه به اونا اهمیت نده

اره مطمین باش 

نمی‌دونم موندم توش کم‌کم دارن خودشون نشون میدن

ب نامزدم گفتم اگه مخالفن چرا اومدن خواستگاری اسم روم بیوفته

عزیزم انقد بی توجهی خیلی زیاده بخدامگه میشه کسی نامزد کنه حتی خواهرای پسر پیام خشک خالی ندننمی‌دونم ...

چرا نمیشه؟ الان این رفتارشون رو تحمل کن و تو ظاهر خوب باش و سیاست داشته باش .واقعیت زندگی مردا اینه که هیچوقت از خانوادشون دل نمیکنن.پس اگه تو خودتو دور کنی فقط تو تنها میشی.پس محترمانه و با محبت رفتار کن و ببین چطور غیر مستقیم همسرت جذبت میشه.اگه تو یهو دوری کنی جذب اونا میشه چون خانواده همسر،خوب بلدن مظلوم نمایی کنن

آخه مادرش هم دخالت می‌کنه مخصوصا روی بچهما هنوز نامزدیم بچه میخان من اصلا تو قید بند بچه نیستم

بخواد! منم الان ازت میخوام صلح بری کیش. میری؟! ناراحت میشی، عصبانی میشی؟ فوقش تو دلت بگی مردم چه توقعات مسخره‌ای دارن و صفحه رو ببندی. یعنی بعید میدونم حتی اونقدر برات مهم باشه که توضیح بدی نه من نمیتونم متاسفم نمیخوام... هرکی هرچی گفت بگو باشه همین فردا انجامش میدم. به قول یه دوستی، هرکی خر شد من میشم پالونش. حرف باد هواس به گفتن و نگفتنش اهمیت نده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا نمیشه؟ الان این رفتارشون رو تحمل کن و تو ظاهر خوب باش و سیاست داشته باش .واقعیت زندگی مردا اینه ...

عزیزم من زیاد محبت کردم

کارایی ک‌مادرش براش نمیکنه من میکنم

از سر کار میادمن براش غذاشو میبرم 

لباس میده می‌شورم وقتش پره

مادرش اینا همه چیو انداختن گردن من 

بهش گفتم خیلی فشار رومه دارم اذیت میشم 

امشب هم بهش گفتم خسته شدم یهو میبینی میرم کنار خانوادت پرسیدن بگو علتش شمایید 

حالا ی عروس پیدا کنید باب میلیون باشع

دقیقااااااعروس اولی ؟؟

اره عزیزم

من نمی‌خواستم ب زور اومدن

من ۳۳سالمه