2777
2789
عنوان

شوهرم امشب شام نخورد دلم شکست 🥲😞

344 بازدید | 13 پست

من دستپختم نمیکم عالیه ولی خوبه بعضی غذاهارو واقعا خوب درست میکنم،حتی با اینکه دفعه اولم ۱ سال نیم ازدواج کردم چلو گوشت همیشه خوب درست میکنم تا اینکه،امشب چلو گوشت درست کردم ادویه زدم مثل همیشه درست کردم شوهرم گفت گوشتش نپخته،زیادم نخورد درحالی که من ار ساعت ۱ تا ۸ شب گذاشتم بپزه خیلی ناراحت شدم دلم شکست 😞😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای سرت که نخوردبه خدا ما زنا چقدذ ضعیفیم که برا یه حرف بیخود شوهر اینقدر خودمونو عذاب میدیممیخداست ...

قربونت بشم مرسی که اینجوری گفتی بهم ممم کلا اعتماد به نفسم پایین خدا نکنه بین ۱۰۰۰ تا غذام یکیش این مدلی بشه انقدر خودمو سرزنش میکنم که حد نداره 😞حرفت بهم خیلی دلگرمی داد ممنونم ازت 😘

موقع پخت گوشت نمک بهش اضافه نکن باعث میشه بافتش نرم نشه و حالت لاستیکی پیدا کنه 

حداقل بزار دو ساعتی که پخت بعدش نمک اضافه کن 

مشکل ماها اینه انتقاد پذیر نیستیم 

منم همینم باز شما عاقلانه برخورد کردی من خیلی از کوره در میرم 

برای سلامتی و شفای کامل بچم میشه حمد بخونید 🤲🌹بیماری پسوریازیس 
موقع پخت گوشت نمک بهش اضافه نکن باعث میشه بافتش نرم نشه و حالت لاستیکی پیدا کنه حداقل بزار دو ساعتی ...

بله درسته دفعه بعد همین کار رو میکنم……ولی اره واقعا منم خیلی خودمو کنترل کردم چون این مدلی نیستم که گوشت پیاز بذارم بپزه چقدر ادویه میزنم سرخ میکنم تفت میدم این داستانا ……یه غذا معمولی رو براش چند ساعت وقت میدارم ،منم واقعا خودمو کنترل کردم داشتم از درون آتیش میکرفتم 🤣🤣

اخه خیلی زحمت میکشم برای غذا این مدلی نیستم که پیاز گوشت بریزم بپزه کلی تفت میدم ادویه میزنم سرخ میک ...

فردا بشین خودت بخور سیر بود غذا خورده بود 

مردا همه همینن هر چی درست کنی کوفت میکنن ایراد میگیرن مادرشون درست کنه بد هم باشه تعریف میکنن

اخه خیلی زحمت میکشم برای غذا این مدلی نیستم که پیاز گوشت بریزم بپزه کلی تفت میدم ادویه میزنم سرخ میک ...

فدای سرت،حتما گوشتش دیرپز بوده،اصلا به آشپزی شما ربطی نداره😘