2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی؟

نه عزیزم 

ذخیره بستگی به سن هم داره البته کمه این ۴ دهم زیر حد نرماله 

در ضمن ای وی اف برای همین موارده دیگه

تو پیج دکترا کلی مورد بوده با ذخیره کم باردار شدن 

ذخیرتو میتونی با راهکارهای پیج فلورا تاجیک افزایش بدی یا بقولی بهبود ببخشی فولیکولاتو 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مثلا رنج نرمال ازمایشگاهی ک میرم 

۲ تا ۶.۸ هستش 

بالاتر ۶.۸  یعنی تنبلی شدید تخمدان فکر کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نه عزیزم ذخیره بستگی به سن هم داره البته کمه این ۴ دهم زیر حد نرماله در ضمن ای وی اف برای همین موارد ...

ممنون عزیزم برای من با توجه به سنم که ۴۲ هست رنج نرمال رو زده هفت صدم تا ۳ 

اما برای آی وی اف به سختی جواب میده 😥😥😥😥

میشه آدرس پیج و بدین بهم.

هایلایت سبزو بخونید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم برای من با توجه به سنم که ۴۲ هست رنج نرمال رو زده هفت صدم تا ۳ اما برای آی وی اف به سختی ...

دکتر رفتید نتیجه رو ببینه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه آخر هفته میرم.قبلن هم پانکچر شدم با ۰.۶ فقط یک دونه جنین دارم. دوباره که آز دادم دیدم ذخیره ام اف ...

این ذخیره تخمدان طبق صبحت کاربرا متوجه شدم هربار یه عددی میزنه.. مثلا خانمه گفته بود ذخیره م ۱ بود سال بعد بدون هیچ کاری شده بود ۲ 

ناامید نشو چون تو پیجا زیاد میگردم دیدم خیلیا با ذخیره پایین باردار شدن .. گرچه فلورا تاجیک درمان داره براش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1
5
10
15
20
25
30
35
40