2821
2789
عنوان

خواستگاریییی🤭

753 بازدید | 29 پست

تجربتونو از خواستگاری اولتون بگید

با هم دوست بودیم سال ها ولی تا حالا مامانشو ندیدم فقط بک بار خواهرشو حالا قراره بیاین هم مامانش هم خواهرش هم خودش شومیز و شلوار خوبه دیگه؟ یا مثلا یه چیز خاص تر بپوشم؟ من گفتم جلسه بعد که پدرش اومدو اینا دامن و شومیز بپوشم الان با شلوار اوکیه نه؟

بعدش اینکهه چجوری با مادرش اینا رفتار کنم؟تحویل بگیرم خیلی؟ چیا بگم؟ میترسم خوششون‌ نیاد ازم😢😢 استرس دارم به چیزی بگید اروم شم

🌸🌸🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسرخالمه دانشگاه بود منم کنکوری بعد خالم اینارو فرستاده بود خونمون با یه جعبه شیرینی مامانم گفت خواهر شرمنده میکنی هر دفعه میای دست پر میای خالم گفت این شیرینی فرق داره منم دوزاریم افتاد🤣🤣

آخه میگفتن خیلی مغروره ولی منو ک میدید احوالپرسیش گرم بود خلاصه قرار شد به من نگن ک حواسم به درسم باشه ولی مامانم گفت 🤕🤕دیگه درگیر عشق و عاشقی شدیم رفت

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
پسرخالمه دانشگاه بود منم کنکوری بعد خالم اینارو فرستاده بود خونمون با یه جعبه شیرینی مامانم گفت خواه ...

اخیی چه قشنگ باز شما اشنا بودین من نمیدونم از من خوششون میاد یا نه میترسم😢

🌸🌸🌸

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز