2777
2789
عنوان

خواستگاریییی🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 29 پست
اخیی چه قشنگ باز شما اشنا بودین من نمیدونم از من خوششون میاد یا نه میترسم😢

مهم دوماده ک پسندیده خودت باش ادا درنیار 😂

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی:))🥰😍😍😍چند ساله ازدواج کردین؟

یه سال نشون بودیم یه سالم عقد دوسال و سه ماهه عروسی کردیم الانم یه توراهی سه ماهه داریم🤭

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
اگر خوششون نیاد چییی😢 😂😂 چی بپوشمم؟؟اخه مذهبی هم هستن ولی من نه از این بابت خیلی میترسم

من برای بله برونم چادر سفید پوشیدم و محجبه

نمیدونم رسم شما چجوریه و تا چه حد راحتین

یه سال نشون بودیم یه سالم عقد دوسال و سه ماهه عروسی کردیم الانم یه توراهی سه ماهه داریم🤭

وایی بگردممممم🥰😍😍😍

ای جان الهیی😍🥰😘❤

تبریک میگم عزیزدلممممم

ایشالله سالم و موفق باشه عزیزمممم

🙂

وایی بگردممممم🥰😍😍😍ای جان الهیی😍🥰😘❤تبریک میگم عزیزدلمممممایشالله سالم و موفق باشه عزیزمممم

سلامت باشی عزیزم

بوس بهت مهربون😘

من برای بله برونم چادر سفید پوشیدم و محجبهنمیدونم رسم شما چجوریه و تا چه حد راحتین

اخه بله برون نیست خانوادشون مذهبین مادر منم محجبس ولی خودم معمولیم شومیز تا زیر باسن و شلوار پارچه ای بگ با روسری گفتم بزنم خوبه؟

🌸🌸🌸

اخه بله برون نیست خانوادشون مذهبین مادر منم محجبس ولی خودم معمولیم شومیز تا زیر باسن و شلوار پارچه ا ...

آره خوبه

اگر خوششون نیاد چییی😢 😂😂 چی بپوشمم؟؟اخه مذهبی هم هستن ولی من نه از این بابت خیلی میترسم

پس مذهبی لباس بپوش خودت بودنو بزار کنار 

اگه الان خوششون بیاد بعدا که آشنا شدین دیگه از چمششون نمی افتی با لباس پوشیدنت یا اصلا برا شون اون موقع مهم نیست ولی الان همین لباس پوشیدنت برای اونا نوع شخصیتتو نشون میده چون ازت شناختی ندارن 

بعدم اینکه دوستم بودین خیلی حواستون باشه 

من اینو تو فامیلمون دیدم

پس مذهبی لباس بپوش خودت بودنو بزار کنار اگه الان خوششون بیاد بعدا که آشنا شدین دیگه از چمششون نمی اف ...

من که تو مذهبی ترین ورژن خودم نشون دادم یه شومیز تا زیر باسن از اینا که یه کمربند باریک روی کمرشونه با شلوار پارچه ای گشاد و جوراب رنگ پا و صندل و یه روسری نسبتا بزرگ که گره زده بودم گره م خیلی محکم نبود گفته بودن گردن بیرون بوده در صورتی که من زیر شومیزم لباس یقه دار پوشیدم و از زیر روسری هیچی پیدا نبود بعنی مشکلشون فاصله بین گره تا چونم بود و گفته بودن نباید گره بزنه فلان شومیزم نپوشه مانتو بپوشه🫠🫠🫠جلوی روم نگفته بودنا ولی خودش بهم گفت اینارو کم کن از لا به لای حرفاش فهمیدم اخه شب خواستگاریم مانتو بپوشم :/

🌸🌸🌸

من که تو مذهبی ترین ورژن خودم نشون دادم یه شومیز تا زیر باسن از اینا که یه کمربند باریک روی کمرشونه ...

مانتو نپوش ساحلی بلند با ی کت روش بپوش 

من خواهرم با یک همچین خانواده ی وصلت کرد خیلی حواسش بود چی بپوشه 

ساحلی لباس بلند با کت میپوشید 

خوشگلم میشد 

ولی الان عروس دومشون اینطوری نیست خودشه 

خیلی بدشو میگن اصلا هیچ کدومشون راضی نیستن بدبخت پسره همش دعواشه 

مانتو نپوش ساحلی بلند با ی کت روش بپوش من خواهرم با یک همچین خانواده ی وصلت کرد خیلی حواسش بود چی بپ ...

چقدر بد که سنگ میندازن من برم وسط اینا و خودم باشم میشم گاو پیشونی سفید همشون از دم چادری

🌸🌸🌸

چقدر بد که سنگ میندازن من برم وسط اینا و خودم باشم میشم گاو پیشونی سفید همشون از دم چادری

خیلی با وقار رفتار کن 

دیگه خودشون حساب کار دستشون میاد متوجه میشن ازشون مثلا سر تری یا حرفت براشون مهم نیست بیخیال میشن