2777
2789
من کهیر میزدم دکترا میگفتن احتمالا به یه غذایی  آلرژی دارم ولی خودم میدونستم ربطی به غذا نداره ...

منم کهیر مزمن دارم یعنی زالو بندازم خوب میشم ؟ دکتر طب سنتی گفت محل حجامت عام یعنی بین دو کتف بندازم شما کدوم قسمت انداختید چندتا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کهیر مزمن دارم یعنی زالو بندازم خوب میشم ؟ دکتر طب سنتی گفت محل حجامت عام یعنی بین دو کتف بندازم ...

من یه بار حجامت‌ کردم‌ و‌  دو بار هم‌ زالو‌ انداختم‌ دیگه از‌ اونموقع‌ اصلا کهیر نمیزنم‌، به نظرم‌ زالو‌ درمانی‌ فوق العادست، من‌ زالوها‌ رو دقیقا‌ روی‌ کهیرام‌ مینداختم‌ ، واسه‌ من پا‌ و لگنم‌ کهیر‌ میزد‌ روی‌ هر کدوم‌ از کهیرام‌ یه‌ دونه‌ زالو‌ انداختم‌ دیگه‌ تو اون‌ محل‌ هیچ‌ وقت‌ کهیر  نزدم‌ و کلا کهیرام‌ قطع‌ شد، البته‌ شنیدم‌خوردن‌ دم‌ کرده‌ی‌ سماق‌ هم واسه‌ کهیر خوب‌ هست

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

من یه بار حجامت‌ کردم‌ و‌  دو بار هم‌ زالو‌ انداختم‌ دیگه از‌ اونموقع‌ اصلا کهیر نمیزنم‌، به نظ ...

من بیشور صورتم و روی دستامه  پای چشمم ورم میکنه و حجامت عام و کبد و ساقین هم انجام دادم ولی خوب نشدم حالا ۵روز دیگه باید زالو بندازم گفت ۸تا روی محل حجامت عام بندازم نمیدونم خوب بشم یا نه خیلیم هزینه کردم ولی خوب نشدم 

شما دارو مصرف نکردید قبلش؟

نه من‌ قبلن‌ مدام‌ کورتون‌ میزدم‌ نمیدونستم‌ که عوارض‌ داره بعد‌ یه روز‌ با‌ درد‌ لگن‌ رفتم‌ پیش‌ ارتوپد‌ عکس‌ که‌ گرفت‌ فهمید‌ کورتون‌ باعث  شده‌ لگنم‌ سیاه‌ بشه‌ گفت‌ باید‌ مفصل‌ مصنوعی‌ بزاری‌‌ الان‌ سه ساله‌ که‌ دارم‌ با‌ لگن‌ درد‌ سر‌ میکنم‌ ولی‌ دیگه‌ به هیچ‌ وجه‌ کورتون‌ نمیزنم‌، از‌ اون‌ به‌ بعد‌ دیگه‌ برای‌ کهیرامم‌ هیچ‌ دارویی‌ نخوردم‌ فقط‌ روی‌ جاهایی‌ که‌ کهیر‌ میزدم زالو‌ انداختم‌ دیگه‌ هیچ‌ وقت‌ کهیر‌ نزدم‌، 

شما‌ هم حالا‌ زالو‌ بنداز‌ ایشالله‌ که‌ جواب‌ میگیری‌ ولی اگه‌ نگرفتی‌ هم‌ یه‌ دکتر‌ طب‌ سنتی‌ خوب‌ پیدا  کنی‌ خیلی‌ بهتر‌ از ‌داروهای‌ شیمیایی‌ هستش‌اگه‌ اون‌ هم‌ جواب‌ نداد‌ باید بری‌ بیمارستان‌ آلرژی‌ تهران‌ تست‌ آلرژی‌ بدی‌ تا‌ بفهمی‌ به‌ چی‌ آلرژی‌ داری‌‌ که‌ اون‌ رو‌ استفاده‌ نکنی، دم‌ کرده‌ی سماق‌ رو هم‌ امتحان‌ کن‌ شاید‌ برات‌ خوب‌ باشه 

نه من‌ قبلن‌ مدام‌ کورتون‌ میزدم‌ نمیدونستم‌ که عوارض‌ داره بعد‌ یه روز‌ با‌ درد‌ لگن‌ رفتم‌ پیش‌ ار ...

وای اتفاقا منم مدام کورتون میزنم و پردنیزولون میخورم.حالا زالو بندازم ببینم چطور میشه من اراکم نمیتونم تهران برم متاسفانه. چندین دکتر طب سنتی هم رفتم و میلیون ها هزینه کردم ولی فایده نداشته حالا اولین باره میخام زالو بندازم. الان دوماهه پرهیز کاملم مرغ تخم مرغ رب گوجه گوشت گوساله هرچیز کارخونه ای ادویه سس فست فود لبتیات کلا پرهیزم بسختی دارم رد میکنم

یعنی شما فقط وقتی کهیر داشتید رو کهیرا انداختید زالو؟

آره من‌ روی‌ کهیرام‌ که‌ روی‌ ساق‌ پا‌ و لگنم‌ بودن‌ زالو‌ انداختم، کورتون‌ درمان‌کننده‌ نیست‌ فقط‌ سیستم‌ ایمنی‌ رو سرکوب  میکنه‌، عوارضش‌ خیلی وحشتناکه‌ من‌ الان‌‌ به‌ خاطر‌ تزریق‌ کورتون دچار بیماری‌ نکروز‌ آواسکولار‌ که‌ درمان‌ هم‌ نداره‌ شدم، یه‌ دکتری‌ هم‌ هست‌ دکتر‌ حسن‌ محمد‌ علیپور‌ تو نوشهره‌ شاید‌ بتونه‌ خوبت‌ کنه‌ احتمالا‌ بهت پرهیز‌ غذایی‌ با‌ توجه‌ به گروه‌ خونیت‌ بده‌، خواستی درخواست‌ دوستیمو‌ قبول‌ کن‌ شماره‌ واتساپشو‌ میدم‌ ازش‌ بپرس‌ اگه‌ تونست‌ برات‌ کاری‌ کنه‌ بهش  بگو‌ خونتون‌ دوره‌ شاید‌ تلفنی‌ ویزیتت‌ کرد

یعنی شما فقط وقتی کهیر داشتید رو کهیرا انداختید زالو؟

شما بیشتر‌ چه‌ وقتایی‌ کهیر‌ میزنید؟ مثلا‌ من‌ وقتی‌ که عصبی‌ میشدم‌ یا شب‌ کمتر‌ از ۸ ساعت میخوابیدم‌ کهیر‌ میزدم‌ و اینکه‌ حالت‌ تهوع‌ هم‌ بهم‌ دست‌ میداد

وای اتفاقا منم مدام کورتون میزنم و پردنیزولون میخورم.حالا زالو بندازم ببینم چطور میشه من اراکم نمیتو ...

تو این‌ مدتی‌ که‌ مجبور‌ هستید‌ کورتون‌ استفاده‌ کنید‌ سعی‌ کنید‌ مکمل‌های استخوانساز‌ مثلا‌ کلسیم‌ D3، امگا۳ و... اینا‌ مصرف‌ کنید و اینکه‌ اگه دچار‌ درد‌ لگن‌ یا لنگش‌ شدید‌ سریع‌ پیش‌ ارتوپد‌ برید

من کهیر میزدم دکترا میگفتن احتمالا به یه غذایی  آلرژی دارم ولی خودم میدونستم ربطی به غذا نداره ...

الان بهتری؟

من ۱۰ماهه اسیرم خارشش منو داغون داره میکنه

منم کورتون میخورم

دوتا دستان درد میکنه

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.
من بیشور صورتم و روی دستامه  پای چشمم ورم میکنه و حجامت عام و کبد و ساقین هم انجام دادم ولی خوب ...

با زالو درمانی نتیجه گرفتی؟

وای اتفاقا منم مدام کورتون میزنم و پردنیزولون میخورم.حالا زالو بندازم ببینم چطور میشه من اراکم نمیتو ...

خوب شدی عزیزم