2777
2789

آره مم خیلی وقت پیش داشتم خودش خوب شد ولی بری دکتر پوست بهتره

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
آره مم خیلی وقت پیش داشتم خودش خوب شد ولی بری دکتر پوست بهتره

رفتم 3تا،پیش فوق تخصص آلرژی هم رفتم وچون به غذا حساسیت نداشتم  فقط بهم لوراتادین داد،شما چه قرصی خوردید و چندوقت ه خوب شدید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دقیق یادم نیس قرص ضد حساسیت بود با یه پماد انشاالله زودی خوب شی

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌

من کهیر میزدم دکترا میگفتن احتمالا به یه غذایی  آلرژی دارم ولی خودم میدونستم ربطی به غذا نداره وقتی عصبی میشدم یا کم خوابی داشتم این اتفاق برام میفتاد، رفتم پیش دکتر رضوانزاده گفت هنوخ داری من درمانت میکنم دائم برام داروهای کورتون دار مینوشت( بتامتازون، دگزا، پرونیزولون، نیزوپرد و...) چند وقت بعد به خاطر استفاده از کورتون لگنم تخریب شد بعدشم فهمیدم اصلا بیماریم هنوخ نبوده یه بار زالو انداختم دیگه هیچ وقت کهیر نزدم فقط به خاطر تشخیص اشتباه این دکتر هنوزم میلنگم شما هم اشتباه منو نکن برو دکتر طب سنتی یا زالو بنداز خوب میشی این دکترا هیچ چی بارشون نیست

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

ببخشید عزیزم خودت زالو اداختی یا باید بری دکتر 

من رفتم پیش دکتر طب سنتی زالو انداختم، اگه از عطاریها بپرسی بهت آدرس میدن که پیش کی بری، اگه نزدیک بهار یه بار حجامتم بکنی که خیلی خوبه، میگن دم کرده ی سماق هم خیلی عالیه برای کهیر👌

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...