2777
2789
عنوان

دوست دارم اخلاقم پرنسسی باشه

109 بازدید | 12 پست

قبلا محل هیچکس نمیدادم اخرش همش گوشه گیر بودم

بعد فکر کردم رفتارم اشتباهه حالا از اون ور بوم افتادم و کلا سلام و علیک میکنم با همکارا مردم و مثلا چیز خنده داری بگن میخندم در حالی که دوست دارم تخس باشم.اعتماد بنفس برگشت به قبلو ندارم.دوست دارم محل کارمو عوض کنم.کلا یه ادمیم که حس میکنم زیاد قاطی شدم و محل گذاشتم .شوخی نمیکنم باهاشون ولی حرف میزنم رودرو باهاشون این مدل شخصیتمو دوست ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم خارجیارودیدی دخترای شاهزاده یه معلم داشتن باهاشون کارمیکرد که پرنسس اینطوری راه میره اینطوری غذامیخوره اینطوری تشکرمیکنه

معلم خصوصی میخواد

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
فرقی نداره دیگه سلام علیکو همه دارنفقط نباید رو بدی یعنی سر شوخی و این چیزارو باز نکنی

بحث میکنیم ولی شاید چندبار شوخی کردن من زدم بیرون روداری نمیکنم اصلا ولی میگم کاش کلا خشک بودم باهاشون

نه ربطی ندارهتو وقتی خانومانه هست رفتارات که خوش رو باشی و در عین حال حد و مرز هارو حفظ کنی

من حس میکنم مردا را سلامشون کنی و باهاشون خوش رفتار باشی جوابشونو بدی اصلا پیششون دختر جذابی نیستی منظورم جذاب به لحاظ اجتماعی

من حس میکنم مردا را سلامشون کنی و باهاشون خوش رفتار باشی جوابشونو بدی اصلا پیششون دختر جذابی نیستی م ...

اتفاقا برعکسه

وقتی حتی سلام ندی با خودشون میگن این ادب و تربیت نداره

اون چیزی که توی ذهن شماست درمورد سلام و احوال پرسی نیست

شما وقتی جذاب به نظر میای که خوش رفتار باشی مهربون باشی و کسی از حدش خارج شد همونجا جدی بهش هشدار بدی

و دنبال خاله زنک بازی نباشی رفتارات مشخص میکنه که تو چه لولی داری