2777
2789
عنوان

هرچقدم قوی باشیم کم میاریم بخدا

87 بازدید | 7 پست

سخته هی تحمل کنی تحمل کنی هیچی نگی ب سازشون برقصی هی غر بزنن هی درک نکنن هی مقصر بدونن هی ناراحتیا و اعصاب خوردیاشونو بریزن رو تو 

بخدا اهن نیستیم  

حالم بده

کم اوردم خستم

از همه طرف فشار رومه

دلم میخواد برم ی جا داد بزنم و گریه کنم فقط

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم همینطور کاملا باهات موافقم

الان مامانم ایناواسم تصمیم میگیرن می‌دونستی نظرمن اصلا مهم نیست؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مغز استخونم درکت میکنم.تازه میگن برو خداتو شکر کن جای ما نیستی درد ما ازتو بدتره.بنظرم درد و مشکل هرکس به اندازه ای که داره قلبشو فشار میده همونقدر سنگین بزرگه

هر كه مؤمنى را به چیزی سرزنش  كند، نميرد تا خود مرتكب آن شود...

منم همینطور کاملا باهات موافقمالان مامانم ایناواسم تصمیم میگیرن می‌دونستی نظرمن اصلا مهم نیست؟

تصمیم ی مشکلمه

مامانم از ی طرف گیر داده بابام از ی طرف شوهرم از ی طرف بچه هام از ی طرف خودمو یکی دوساله گذاشتم کنار میگم تو این شرایط بدی ک هستم شوهرمو بچه هام کم نیارن اما نمیبینن من تو چ وضعیم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تصمیم ی مشکلمهمامانم از ی طرف گیر داده بابام از ی طرف شوهرم از ی طرف بچه هام از ی طرف خودمو یکی دوسا ...

حق داری هیچکس الان مشکل نداره =/

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

با مغز استخونم درکت میکنم.تازه میگن برو خداتو شکر کن جای ما نیستی درد ما ازتو بدتره.بنظرم درد و مشکل ...

اخه از هر طرف فشار میارن

بریدم ب خدا

دارم همه تلاشمو میکنم تو این شرایط گندی ک افتادیم توش کم نیارن اما دارن اذیت میکنن تلاشامو نمیبینن

خدا به هممون صبر بده منم بریدم

من واقعا کم‌اوردم بچه نداشتم سر ب بیابون میزاشتم