2777
2789
عنوان

خریدجهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 115 پست
ببینهمشون تقریبا یکار میکننمن فر نخریدم تستر خریدمبدیش اینه ک نمیشه غذا رو مثل ماکروویو ۲ دقیقه ای د ...

ممنون گلم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
یک سولاردام بخر کار همه اینا رو باهم انجام میده خودت رو راحت کن

مرسی گلم❤️

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کارایی مایکروویو فقط گرم کردن غذاستیا فر یا اون توستر بخر عزیزم

ممنون گلم

ممنون گلم

قربونت

ب شادی بخری و ب شادی استفاده کنی

ان شاالله همسرتم یه کار پر درآمد و عالی پیدا کنه

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

می ارزه همه اونا رو هم بخره همین قيمت در میاد ولی ارزش داره

فکنم همشو نمیخواد

یکیو جای همه میخواد ک خب تفاوتش زیاد میشه

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

منم نمیتونستم زیاد هزینه کنم . 

گاز صفحه ای استیل اخوان گرفتم .پنج شعله . 

فر نخریدم . بجاش آون توستر خریدم مارک کن . رنگ مشکی 

به صرفه تر دراومد.

البته یادت باشه موقع استفاده از آون توستر یا توستر همیشه وقتی داری چیزی از گوگل میبینی و میپزی دمای توستر رو پایین تر از  چیزی که اونجا نوشته بزنی . 

چون دمای توستر از فر بیشتر هست

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

عزیزم برات دعا کردم ،امضاتان شاالله عشق و آرامش برگرده به زندگیتون

ممنون عزیزم از دعای خیرت الهی هرچی اتفاق خوبه براتون رقم بخوره تو زندگی🩵🌸🌸🫶🏻

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

ممنون عزیزم از دعای خیرت الهی هرچی اتفاق خوبه براتون رقم بخوره تو زندگی🩵🌸🌸🫶🏻

ممنون🌹🌷

😫خیلیارو دیدم ناراضین از اسنوا گفتم دوو بخرم😔همین یخچال مدل۳۳۲۵رفتم پرسیدم ۸۸تا۹۳تومن بود😔خیلیم ق ...

لباسشویی الجی مارک خوبیه

من اطرافم دیدم اسنوا میخرن یخچال ولی اسنوا هم بعضیا میگن بعد چن ماه صدا میده

برو همون مغازه بگو عوضش،کنه برات یخچالت رو