2777
2789
عنوان

خریدجهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 115 پست
😭کاری نمیشه کرد؟؟پولمو بگیرم من دست دومیخاستم میرفتم ارزونترم میخریدم

والا نمیدونم عزیزم☹️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوو دوقلو گرفتم خداییش نسبت بقیه یخچالا جا زیادی داره فقط بخاطر جای زیاد داره خریدم

منم اتفاقا همینش برام مهم بود

جا داره واقعا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دختر خوب با این قیمت میتونستی نو بخریاسنوا مارک خوبیه اطرافم دیدم میخرن لباسشویی هم مارک دوو خوبه ک ...

😫خیلیارو دیدم ناراضین از اسنوا گفتم دوو بخرم😔همین یخچال مدل۳۳۲۵رفتم پرسیدم ۸۸تا۹۳تومن بود😔خیلیم قیافش زشته 😞 لباسشوییم الجیv5گرفتم

😭حالا نمیدونم چیکارکنم من چون نو بود خریدم😞فک نمیکردم دیت دوم بدن بهم

مادرم خریده نوعه نو هستش فقط بدنش ضرب داره خیلیم شیکه یخچالش دووهم هست

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
کارفرو میکنه؟؟من مشخص نیست فربخرم یانخراگر بخرم چی بخرم ک کارای فرو نداشته باشهاگرنخرم چی بخرم کارای ...

ببین

همشون تقریبا یکار میکنن

من فر نخریدم تستر خریدم

بدیش اینه ک نمیشه غذا رو مثل ماکروویو ۲ دقیقه ای داغ کنی

الان ماکرو داشته باشی برای کیک پزی، داغ کردن غذا،پیتزا و همه چی خوبه

ولی ماکروفر بیشتر برای پخت و پز مثلا پیتزا و کیک و لازانیا و ایناس ولی غذا داغ نمیکنه با سرعت

تسترم همینطور

ماکروویو از همه کار آمد تره

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

من دوو دوقلو گرفتم خداییش نسبت بقیه یخچالا جا زیادی داره فقط بخاطر جای زیاد داره خریدم

عزیزم برات دعا کردم ،امضات

ان شاالله عشق و آرامش برگرده به زندگیتون

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

یک سولاردام بخر کار همه اینا رو باهم انجام میده خودت رو راحت کن

گرونتره خب 

اسی یه قیمت مناسب میخواد