2777
2789
عنوان

خریدجهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 115 پست
فکنم همشو نمیخوادیکیو جای همه میخواد ک خب تفاوتش زیاد میشه

مشخص نیست فر بخرم یانه 

سرهمین گقتم اگر فربخرم کدومش نیازه بخرم 

اگر فر نخرم کدومش نیازه🥰

مرسی ازراهنماییتاتون

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
لباسشویی الجی مارک خوبیهمن اطرافم دیدم اسنوا میخرن یخچال ولی اسنوا هم بعضیا میگن بعد چن ماه صدا میده ...

هنوز نگرفتم دست مغازه داره

اما😞مشکلم اینه یخچاله دسن دومه لباسشوییو هنوز ندیدم

تو فاکتورم زده ب رویت رسیده من اصلا ندیدم حواسمم نبود همچین چیز یزده اومد خونه متوجه شدم

الان چ کنم؟اگر نو نده بهم پولمو‌هم فک نکنم پس بده شکایت ک نمیهش کرد

میشه صداشو ظبط کنم بگم چرا الکی نوشتی رویت رسیده درحالی ک من یخچالو لباسشوییو ندیدم فقط رنگ سفیدش ک داخل مغازه بوددیدم 🥴ن سیلورشو

ببرم اصناف نشون بدم؟قبول میکنن

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشخص نیست فر بخرم یانه سرهمین گقتم اگر فربخرم کدومش نیازه بخرم اگر فر نخرم کدومش نیازه🥰مرسی ازراهنم ...

قربونت

با خوشی و عشق استفاده کنی عروس خانم

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

هنوز نگرفتم دست مغازه دارهاما😞مشکلم اینه یخچاله دسن دومه لباسشوییو هنوز ندیدمتو فاکتورم زده ب رویت ...

نمیدونم ولی خب یه طر به اصناف بزن شاید قبول کردن

ولی انقدر مردم حقه باز شدن نمیشه به کسی اعتماد کرد

نمیدونم ولی خب یه طر به اصناف بزن شاید قبول کردنولی انقدر مردم حقه باز شدن نمیشه به کسی اعتماد کرد

اره خدالعنتشون کنه