2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 85 پست
ان شا الله که همونجوری میخوای بشه منم مدرک نداشتم نه از خیانت نه از کتکاش خودمم رفتم جلسه الزام به ت ...

امیدوارم تو موفق بشی چون حق توعه بچه داری؟ 

ببین باید زرنگ باشی همین حالا ک حکم ب نفع توعه ممکنه بازم دادخواست تمکین بده بازم باید ی دلیل برای قاضی بیاری، هرچند تو باید تمام تلاشت رو بکنی اگه بازم دادخواست داد رفتید دادگاه بگو من حاضرم برگردم اما باید برام خونه بگیره با وسایل نفقه مو بده اذیتم نکنه و دست از کاراش برداره من دلم میخواد زندگی کنم بازم ممکنه شوهرت یا بترسه کوتاه بیاد یا اینکه ی دعوا راه بندازه که کتکت بزنه بتونی شکایت کنی اما راه پر ریسک و پر خطریه دیگه بخاطر گرفتن حقت باید تلاش کنی، 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

امیدوارم تو موفق بشی چون حق توعه بچه داری؟ ببین باید زرنگ باشی همین حالا ک حکم ب نفع توعه ممکنه بازم ...

سلام شما وکیلی؟؟الان همین رد درخواستش برای درخواستای بعدیش بدردم میخوره میگم فقط داره سو استفاده  می کنه و واقعا قصد زندگی کردن با من را ندارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم تو موفق بشی چون حق توعه بچه داری؟ ببین باید زرنگ باشی همین حالا ک حکم ب نفع توعه ممکنه بازم ...

آره سه تا بچه دارم 

من بخاطر خیانتش هیییچ وقت نمیدونم باهاش زیر یه سقف برم 

میترسم اینو بگم جلو قاضی و قاضی اینبار بگه من ثابت کنم که خیانتکاره و هیچ مدرکی هم ندارم

سلام شما وکیلی؟؟الان همین رد درخواستش برای درخواستای بعدیش بدردم میخوره میگم فقط داره سو استفاده می ...

نه گلم وکیل نیستم اما اون یکسالی ک قهر بودم انقد تو دادگاه بودم و با وکیلم مشورت میکردم تو اینترنت اینستا و حتی تو یه گروه هم عضو بودم یادش بخیر کلی خانوم دور هم جمع بودیم که همه می‌خواستیم طلاق بگیریم از تجربه های هم استفاده می‌کردیم بخاطر همین کلی چیز بلدم 

اره میتونی با توجه به این حکم ک اومده بگی قصد زندگی نداره اما تا جایی که بلدم همین کافی نیست اگه قاضی اونجا دلیلت رو نپذیرفت باید بگی برمیگردم چاره ای نداری وگرنه اگه حکم ب نفع اون بیاد ناشزه میشی ک انشاالله دلم روشنه نمیشی و حس میکنم شوهرت اگه ببینه تو از اون زرنگ تر و قوی تری پا پس می‌کشه نباید کم بیاری حالا ک تا اینجا اومدی 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

آره سه تا بچه دارم من بخاطر خیانتش هیییچ وقت نمیدونم باهاش زیر یه سقف برم میترسم اینو بگم جلو قاضی و ...

عزیزم خیانت تو دادگاه دلیل طلاق نیسب متاسفانه فقط مگه اینکه اون مرد بدون اجازه شما همسر دوم بگیره عقد دائمش کنه و تو محضر ثبت بشه ک فقط اینجوری ثابت میشع و اون موقع تو میتونی بدون دخالت شوهرت طلاق بگیری مهریه ات هم سر جاشه دقت کن فقط عقد دائم چون صیغه و اینارو نمیشه اثبات کرد، و همون‌طور ک گفتم تو دادگاه ب خیانت اهمیتی نمیدن زیاد🥲 توام اگه برگردی ک باهاش زندگی نخواهی کرد فقط روزگارشو سیاه کن همین ک شاید کتکت زد بتونی شکایت کنی و طلاق بگیری راحت تر

عزیزم خیانت تو دادگاه دلیل طلاق نیسب متاسفانه فقط مگه اینکه اون مرد بدون اجازه شما همسر دوم بگیره عق ...

اگه تمکین نکنمفقط نفقه بهم تعلق نمیگیره و حق ازدواج میدن بهش؟؟

مهریه ام چی مهریه ام سر جاش میمونه؟؟

بنظرم قاضی خودش فهمید که نمیخواد زندگی کنی فوری از این حرفش استفاده کرد و من رو فرستاد پزشکی قانونی 

چون بهم گفت هیچ مدرکی هم داری گفتم نه من همش میخواستم بسازم و دنبال اینجور چیزا نبودم

نه گلم وکیل نیستم اما اون یکسالی ک قهر بودم انقد تو دادگاه بودم و با وکیلم مشورت میکردم تو اینترنت ا ...

شما آشتی کردین؟؟

من واقعا خودشم نمیخواد دیگه دلش با همون زنه هست 

اصلا با هم در ارتباط نیستیم

اگه تمکین نکنمفقط نفقه بهم تعلق نمیگیره و حق ازدواج میدن بهش؟؟مهریه ام چی مهریه ام سر جاش میمونه؟؟بن ...

انشاالله ک دیگه جرات نکنه دادخواست تمکین بده 

اره اگه ناشزه بشی نفقه بهت تعلق نمیگیره و ب اون اجازه ازدواج میدن اما انشالله ک اینطور نشه و اون ب راحتی طلاقت بده جوری که باور نکنی

الان چن وقته حکم به نفعت اومده ؟ اگه شیش ماه بگذره نفقه برات واریز نکنه میتونی بری درخواست طلاق بدی ب راحتی اما اگه برات نفقه واریز کنه که دیگه هیچ

شوهر من وقتی حکم ب نفعم اومد درجا برا کارتم پول فرستاده بود ک نتونم درخواست طلاق بدم 

شما آشتی کردین؟؟من واقعا خودشم نمیخواد دیگه دلش با همون زنه هست اصلا با هم در ارتباط نیستیم

آرع من آشتی کردم سه ساله ی بچه هم آوردم اما باز زندگیم درست نشد بدتر شد 

انشاالله ک دیگه جرات نکنه دادخواست تمکین بده اره اگه ناشزه بشی نفقه بهت تعلق نمیگیره و ب اون اجازه ا ...

هنوز ۲۰ روز نشده عزیزم چون حکم قطعی نیست و به مدت ۲۰ روز حق تجدید نظر خواهی دارم 

چجوریه که اگه به نفع من تموم بشه به راحتی طلاق میده؟؟خداکنه

که همینطور بشه 

چکار کنم اگه خواست پول به حسابم بریزه نتونه؟؟

بعد الان ما ۴ ساله اختلاف زیاد پیدا کردیم سال ۱۴۰۰ هم الزام به تمکین زد یعنی الان ۴ ساله با زنه هستکه اگه صیغه هم باشن نمیتونم اثبات کنم اون سال تمکین کردم و برگشتم ولی خودش برنگشت و اینا رو به قاضی گفتم خیلی اذیتمم کرد زندانی بودم انگار و بسیار شکاک دیگه نمیخوام برگردم چون همون آش و همون کاسه زن گرفتنش هم برام مهم نیست فقط حق من رو بده بره ده تا بگیره  گفتم که سالی یه سکه هم بده میگیرم

آرع من آشتی کردم سه ساله ی بچه هم آوردم اما باز زندگیم درست نشد بدتر شد

الهی 

ان شا الله خدا مشکلت رو حل کنه سعی کن دیگه بچه نیاری آره منم برا همین قصد برگشت ندارم دیگه 

نه حرمتی مونده نه اعتماد و نه حس علاقه و عاطفه بی حس شدم کلا به همه چی حتی به دوری بچه هامم عادت کردم ۴۰ روز اجازه نداد ببینمشون و یا حرف بزنم منم تحمل کردم و صدام در نشد حالا دیگه میذاره خودش خسته شد و برا منم عادی شد چون اینبار نمیخوام احساساتی بشم هر دفعه بخاطربچه ها دلم سوخت ولی اون آقا خارم کرد و میگفت لازمت نداریم خودت میایی اونم داره خودشو به آب و آتیش میزنه و نگه داشته ولی من واقعا قصدم لجبازی یا مسابقه نیست چون باید جدا بشم و اینچیزا رو باید تحمل کنم