2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 85 پست
چه بهتره که باهات رابطه نداره خیلی مواظب باش این جور آدما ممکنه کلی بیماری خطرناک مثل هپاتیت و ایدز ...

اره دیگه اما زیر بار که نمیره مرتیکه بمن میگه تو عفونت داری تو مریضی 

من از خداهم اینجا گله دارم چرا من ک با کسی نبودم جز ی نفر ک اونم شوهرمه چرا من همش باید عفونت بگیرم اما اون جن ده ها عفونت نگیرن با هزار نفرن چرا واقعا؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

شوهر منم دوتا گوشی داره اما من دیگه کاری بهش ندارم، اون گوشیو داده دست آبدارچی مغازش ک جواب مشتری ها ...

آره خیلی سخته الان من شک کردم حالم خیلی بده وای به اون روزی که آدم مطمئن بشه ،ولی خوب دیگه تو هم زیاد بهش فکر نکن انگار وجود نداره ،فکر کن شوهرت مرده اونم یه نوکری هست که فقط خرج زندگیتو میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگع قصد طلاق نداری ب روش نیار دیگه ک هی سنگت سبک شه و بجاش تمرکزت رو بزار روی خودت و دوست داشتن خ ...

اره می‌خوام همین کارو بکنم من تازه یکی دو هفتس متوجه شدم نباید دیگه ب روش بیارم چون فقط باعث میشه سنگم سبک شه و بهم توهین بکنه نمیاد که بگه غلط کردم اشتباه کردم میاد چیزایی میگه ک منو خورد کنه بگه تو بدی ک میرم با اینا منم دیگه قسم خوردم ولش کنم رفتارش باهام خوبه فقط وقتی بهش شک بکنم و گیر بدم دعوا راه میندازه منم دیگه ی جورایی دارم میپذیرم یا از سر تنوع طلبیش یا از اینکه منو نمی‌خواد با من حال نمیکنه این کارا رو می‌کنه دیگه دارم ب خودم میقبولونم که جایی تو قلبش ندارم هرچی بیشتر بهش فشار بیارم بی ارزش تر میشم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

پیگیر باش ببین کجا میره کی رفته ولی نامحسوس نفهمه که پیگیری.من خودم شوهرم مشکوک میزد خیلی به خودش می ...

آره باید حواسمو بیشتر جمع کنم،خاک تو سرمردایی که خیانت میکنن،و خاک تو سر زنهایی که اینجور مردها رو از راه به در میکنن 

من برام مهم بود میخواستم ازدواج کنم و از ناشزه شدن هم بیزار بودم ب شدت و حاضر شدم ببخشم کل مهریه مو ...

ان شا الله که همونجوری میخوای بشه 

منم مدرک نداشتم نه از خیانت نه از کتکاش خودمم رفتم جلسه الزام به تمکین هیچ مدرکی نداشتم  خود شوهرم حرفی زد به نفع من شد برداشت گفت که خانوم من روانی هست قاضی من رو فرستاد پزشکی قانونی و ثابت شد سالمم و حکم به نفع من فعلا صادر کردن .عزیزم خدا جا حق نشسته میبینه کی واقعا ساز مخالف میزده و نمیخواسته زندگی کنه 

مهریه ام هم سالی یه سکه باشه میگیرم فکر می کنم سالی یه سکه پس انداز دارم ولی نمیبخشم خائن رو نباید بخشید خیلی ظلم هست ۱۵ سال از عمرم رو تلف کرد و خیلی راحت از من گذشت بره زن بگیره و خوش و خرمم زندگی کنه ولی حق منم بده دیگی نداره برا من بهره میخواد کله ی قوچ توش باشه یا کله سگ زن گرفتن اون هیچ ضرر و و فایده ای برای من نداره از نظر من تمام شده هست دیگه

اره عزیزم منم همین راهو در پیش گرفتم همش استرس دارم باورت میشه کارم ب جایی کشیده که میگم خدایا اگه ب ...

خدا کمکت کنه عزیزم امیدوارم سرش ب سنگ بخوره تا قدر زندگیش رو بدونه