2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست

@یابانی  

@تئا  

@دختر_قهوه_فروش  

@تتوووووماررلل  

@حسینم_اربابم_دریابم  

بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوصی بگید 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز دلم خوش به سعادتت توی بین الحرمین رو به آسمون پر ستاره ی شب همه ی مریض ها رو دعا کنید برای فرج آقا امام زمان دعا کنید برای عاقبت بخیری همه دعا کنید 😘

فاروس:فانوس دریایی😊

@روشنی_۶  

@دل_غمگین  

@دختر_ناراحت  

@آرامشبهترینه  

@شیرینس  

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

عزیزم خوش به سعادتت لطفا سلام ما هم برسون 🥺💚

التماس دعا دارم برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان و سلامتی و آرامش خودم و عزیزانم🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

سلام عزیز دلم خوش به سعادتت توی بین الحرمین رو به آسمون پر ستاره ی شب همه ی مریض ها رو دعا کنید برای ...

آسمون بیت الحرمین دیگه ۷ طبقه نداره مستقیم وصله به بهشت 😥❤ ان شاءالله خدا قسمت همه کنه زیارت آقا امام حسین رو 

فاروس:فانوس دریایی😊

@ابرا_mk  

@ململی_قندعسلی  

@ستیا_سلین  

@گل_پاییز_ام  اجی تاپیک راجب به امام زمان زده بودی تگم کن گم کردم 

@ملوس_جاده_چالوس  

@لی_لا_مامان_آینده  

@شیدای_او_سابق  

@شکیبازندگی  

@ثنااام  

@عشقم_اقام  

@ابرا_mk @ململی_قندعسلی @ستیا_سلین @گل_پاییز_ام اجی تاپیک راجب به امام زمان زده بودی تگم کن گم ...

سلام عزیزم خوشا به سعادت شما 🥹دلم خیلی گرفته بود که تاپیکت رو دیدم برای منم دعا کن خدا خیرت بده 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

@مامانمهربونم  

@آروشا_r  

@ماه_آسمونی  

@دخترشهریوریr  

@معشوق_جانبهبهارآغشته  

@دلشکستههههههههههههه  

@هی_عمو  

@sستارهs  

@زیبارووووhjghg  

@فمینیست_برابری  

@picopoo  

@zahra131111  

@seta7543  

@ranin  

@_unstoppable_  

@rahmani_afagh  

@dokhtaremehrban  

@_niyaz83_  

@serendepitii  

@goli199h