2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 390 پست

محدثه جان خوشحال شدم توفیق رفتن به کربلا پیدا کردی. واقعا خوشبحالت. نائب الزیاره باش لطفا.

اگر یادت موند از خدا و ائمه بخواه همه ی بیماران شفا پیدا کنند و منم حقایق برام هویدا بشه و هرچه زودتر اونچه که صلاحمه برام مشخص بشه و از سردرگمی و تردید خلاص بشم. 

خیلی ارزشمنده. امیدوارم به سلامت بری و برگردی.

نتونستم خصوصی پیام بدم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خصوصی درخواست دادم عزیزم قبول میکنی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
عزیزم اینم از دعای اون دوتا شهیده . لطفاً برا حاجت معصومه وحدیث خیلی التماس دعا

وای خدا باورم نمیشههع تو چیکار کردی واسمم😭😭😭😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺🥺هرچی دعات کنم کمه اگه خواستی اسم و فامیلیت هم خصوصی بهم بگو اونجا واست خیلی نماز و دعا میخونم خواهری 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

محدثه جان خوشحال شدم توفیق رفتن به کربلا پیدا کردی. واقعا خوشبحالت. نائب الزیاره باش لطفا.اگر یادت م ...

من درخواست دوستی دادم عشقم حتمااااا دعات میکنم چون خودمم چند سال سردرگمی کشیدم میدونم چقدرسخته🥺 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

@یاغوت  

@میکیموس  

@اعتصامی  

@افراافشار  

@دریازاهدی  

بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوصی بگید 

@آسمان_و_زمین  

@گلنازززم2  

@__الله__  

@za_eb  

@مینای_بهاری  

@ننمک  

@setif  

@تنهانمان  

@جاناخانوم  

@یه_صلوات_بفرستین_  

الهام التماس دعا🥺

چشم قشنگم حتما 🌺🤍🥺اگه خواستی فامیلیت هم خصوصی بکو

@کنکوری1403  

@الییییhhh  

@وحشی_زیبا3  

@لواشک_خیلی_ترش  

@یه_صلوات_لطفا  

عزیز دلم زیارتت قبول باشه و اینکه خوشا به حالت لطفاً برای ما اقدامی و دعا کن اسمم فاطمه است لطفاً دعا کن این ماه باردار باشم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

@دخترخوشمل  

@یاس،کبود  

@باید،یا،نباید؟  

@یاس،نرگس  

@نون_بربریییی