2777
2789
عنوان

ایهیهمقق کومک

83 بازدید | 14 پست

مدرسه ایم بعدا نشستم تو یه روز یه سریالو دیدم رو روحیم تاثیر گذاشته،اصلا بهش نمیخورد اینجوری شه واقعا ذهنو دلمو درگیر کرده همش مشینیم گریه میکنم به بدبختیام فکر میکنم چیکار کنم از فازش در بیارم رو مدرسمم تاثیر گذاشته نمیتونم درس بخونم:/ 

عجبا من بدتر از این دیدم اینحوری نشدم البته هیچوقت موقع مدرسه اینجوری نمیدیدم مطمعنم  میشدم سریال تاثیری رو روحیم نزاره ولی این لعنتی از دستم در رفت و واقعا نمیدونم چی کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام..منم اون موقع اینجوری شده بودم🥲کدوم سریالو دیدی بگو اگر دوست داشتی...

ولی کلا خیلی ازین سریالا چرته،واقعا چرته هاااا.اینو فقط ما نمیگیم خود امریکایی ها کشور های مبدا که این سریالارو میبینن هم تایید میکنن چرته😂اما طبیعیه میفهمم.بعد یک هفته کم کم خوب میشی.به شرط اینکه اصلا دیگه نری سراغ چیزایی که تورو یادش بندازه...چه چیزایی بهت ارامش میده؟من اوتجور مواقع ذکر میگفتم شخصا.توام اگر دوست داری با یه دوست خوب حرف بزن،با خانواده وقت بذار، یا یه سریال خوب انرژی مثبت پیدا کن ببین بشوره ببره..و پیشنهاد من بهت اینه...حتی الامکان سمت اهنگا و فیلمایی که ممکنه بد انرژی باشه و محتوای چرت ،نرو.

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
بشین یه سریال کمدی ببین 😐😐😐😐😐

اخه وقتشو  ندارم،نزدیک میان ترمه،بعد اصلا کمدی نیومده نمیدونم چرا امسال همه سریالا زد حال شدن 

یعنی لعنت به خودم اخه بچه جون موقع مدرسه ادم میشینه سریال میبینه 

سلام..منم اون موقع اینجوری شده بودم🥲کدوم سریالو دیدی بگو اگر دوست داشتی...ولی کلا خیلی ازین سریالا ...

مرسی از راهنمایی زیادت❤️😂

سریاله بدیم نبود،قشنگ بود من زیادی با بازیگراش ارتباط گرفتم خصوصا بازیگر مردش چون از طرفدارایه قدیمیشم سریالایه زیادی ازش دیدم اسمشم اقای پلانکتون بود 

اخه وقتشو ندارم،نزدیک میان ترمه،بعد اصلا کمدی نیومده نمیدونم چرا امسال همه سریالا زد حال شدن یعنی ل ...

بابا فیلم بوده بهش فکر نکن عهههه 😑😂😂😂 

واقعی نیست سریاله سریاااللل

مرسی از راهنمایی زیادت❤️😂سریاله بدیم نبود،قشنگ بود من زیادی با بازیگراش ارتباط گرفتم خصوصا بازیگر م ...

خواهش می‌کنم🥲😂عه سریال کره ایه؟اگر اره که خوبه باز من سریال آمریکایی میدیدم یه مدت افسرده شده بودم...عیب نداره گفتم یه هفته خودتو مشغول کن به چیزای ارام بخش،خود به خود خوب میشه

حالا خوب بود سریالش؟من خیلی وقته سریال کره ای خوب ندیدم 😂

برایه تو یه روز دیدن خوبه ۱۰ قسمت کلا بود یه روز ببینی تموم شه اونجوری نبود که بگی حتما میخوام دوباره ببینمش،سریال خوب درحال پخش بنظرم فقط جونگ نیون تولد ستاره خوبه،ولی حالا نبین بزار تموم شه شاید اخرش خوب نبود امشب قسمت اخر میاد نمیفهمم چجوری میخوان جمعش کنن جدیدا خودشونو گیر اوردن همرو کردن ۱۰ قسمت ۱۲ قسمت قبلا ۱۶ میزاشتن 😐😂

برایه تو یه روز دیدن خوبه ۱۰ قسمت کلا بود یه روز ببینی تموم شه اونجوری نبود که بگی حتما میخوام دوبار ...

عه،من خیلی وقته سریالی جذبم نکرده،همون قدیمیا رو هی میبینم..ولی مرسی از پیشنهادت،موفق باشی ان شاءالله 🥲💗