2777
2789
عنوان

خانما اسم این ماکارونی چیه

202 بازدید | 17 پست

نمیدونم چند دقیقه باید تو آب بجوشه بلد نیستم

فک کنم کیلوئیه😑

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس ماکارونی هم باید کوکو کنیم

گذاشتم

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

۵ الی ۶ دقیقه 

آره اینا کیلوو عه 

باید تست کنی سر ۵ ۶ دقیقه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ماکارونی کیلویی هم مگه داریم😐

نمیدونم شاید

۵ الی ۶ دقیقه آره اینا کیلوو عه باید تست کنی سر ۵ ۶ دقیقه

رشته ها نمیچسبه به هم؟