2777
2789

امروز نرفتم مدرسه ، این دومین باره از اول سال!

مامانم پشت سر هم از ساعت ۷ فحش فحش فحش...... نمیدونم فلان فلان شده موجه نمیکنم و حرفای بد.... 

یه جا ثبتنامم کرده پدرمو در میارن سر هر غیببت و .... اونم تو سال کنکور...

امروز دو تا عمومی داشتم نمیخواستم برم....

اعصابم و کلا به هم ریخته.

تحت فشارم.

میبینی دختره ده رو ده روز از اول مهر نرفته مدرسه خانوادش درکش میکنن اصلا یجا که گیر نباشه ثبتنامش میکنن من چی؟ 

تحت فشار اینم هستم بچه ها کلاسمون نگن فلانی نیومده رفته واسه امتحان بخونه جلو معلممون چون خیلی حساسه......

ای خدا

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مادرت صلاح تورو میخواد ولی متاسفانه یه عده نمیتونن منظور و دلسوزی خودشونو درست برسونن 

بعدشم خب هر جایی قوانین خاص خودشو داره چرا نرفتی مدرسه ؟ الان اونی که ده روز نمیاد مدرسه از نظر تو کار خوبی میکنه؟ اصلأ شاید وضعیت اون بدتر از تو باشه تو که تو زندگی اونا نیستی پس خودتو با دیگران مقایسه نکن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

واقعا تو این۴_۵ساعت قراره چقد جلو بیفتی؟ارزش این همه جنگ روانیو داره؟

شرط میبندم کل بازدهیت امروز میاد پایین

پس راه درستو برو 

من ی روزم مدرسه رو نپیچوندم و سال اول پزشکی قبول شدم

یکیم بود کل سال پانسیون بود بعد س سال تونست دبیری بیاره

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
واقعا تو این۴_۵ساعت قراره چقد جلو بیفتی؟ارزش این همه جنگ روانیو داره؟شرط میبندم کل بازدهیت امروز میا ...

الان چیکار کنم😭

چیکار میتونم بکنم....

دیگه غیبت نمیکنم

عزیزم خیلی اهمیت نده 

من از اول سال نرفتم مدرسه 

بخوای اهمیت بدی دیوونه میشی 

بخون خودت یه امتحان ترم اوله یه نهایی تو نهاییه هیچ احد و ناسی از کادر مدرسه دست نداره 

که همونم مهم شده مستمرا و ترم اول برای پاس شدن مهمن 

که همون ترم اولم امتحان بدی ده هم بشی مستمرات صفر هم که باشن ترم اخر یعنی نهایی و پونزده هم بگیری پاس میشی 

حالا هجده و نوزده هم که بگیری دیگه واسه شرط معدل عالیه

الان چیکار کنم😭چیکار میتونم بکنم....دیگه غیبت نمیکنم

هیچی الان غصشو نخور فقط خب؟خودتو با بقیه مقایسه نکن فقط کاریو بکن ک بیشترین ارامش و تمرکزو بهت میده

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
هیچی الان غصشو نخور فقط خب؟خودتو با بقیه مقایسه نکن فقط کاریو بکن ک بیشترین ارامش و تمرکزو بهت میده

میدونی مامانم درک نمیکنه.....

همش به این فکر میکنم الان بچه ها تو کلاس به معلم دلیلای مسخره گفتن برای نبودنم و ....

من چیکار بکنم

حالم بده واقعا خیلی تحت فشارم الان